6   33
16   33
4   28
0   30
0   24
0   17
4   36
0   27

Hur fruktansvärt irriterad jag blir


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nelly.com & Ellos.se

outfit boots nelly leggings zalando tröja hm cape ralph lauren väska louis vuitton

Boots/Nly Shoes – Leggings/Zalando – Tröja/H&M – Cape/Ralph Lauren – Väska/Louis Vuitton

Jag har haft en riktigt bra dag. Hade tvättid idag igen. Då vi köpt nya påslakan (20% rabatt fortfarande) så behövdes de tvättas innan de kunde användas så därför fick jag dela upp tvätten. Och jag måste bara säga att jag är så jävla nöjd med våra nya sängkläder! Det är som att sova i en hotellsäng så sköna är dom. Efter att ha arbetat en stund så kom Ann-Sofie och hämtade mig och Bonzo. Han har varit dålig i magen under några dagar så jag vågade inte lämna honom ensam. Men Ann-Sofie sa att han var så välkommen och han tyckte det var så roligt att få se hennes nya lägenhet vilket jag också tyckte.

outfit boots nelly leggings zalando tröja hm cape ralph lauren väska louis vuitton
outfit boots nelly leggings zalando tröja hm cape ralph lauren väska louis vuitton

Sen väl hemma igen var det dags att ta tag i mailen och idag insåg jag hur fruktansvärt irriterad jag blir på personer som inte kan svara på frågan man ställer. Som jag har nämnt tidigare så hade jag mailat Skatteverket. Det tog ca 5 dar att få svar och vad gör dom? De tar och kopierar texten som jag redan har läst på hemsidan och skickar den som var… Förmodligen så var inte den tillräckligt hjälpsam eftersom att jag har mailat in? Får boka ett möte med dom istället för det kommer inte vara värt väntetiden och 48 andra missförstånd från deras håll. Hade även ett mail idag angående en faktura. Den ska betalas inom 10 dagar men då jag har gjort en retur så undrade jag om dom kunde pausa fakturan eller hur jag ska gå till väga. Istället för att svara på min fråga så meddelar personen att min retur inte har kommit in till dom… Ja det vet jag också eftersom att jag har bifogat kollinumret på returen. Så fruktansvärt irriterat. Om de bara hade svarat på mina frågor så hade allt varit löst nu men istället så måste jag lägga mer tid på detta.

Avslutar inlägget med något roligare och det är att Nelly har Flash Sale

Dela

2 Kommentarer

  1. 18 februari, 2020 / 18:40

    Men ohh så drygt, så var det då jag ringde csn i ett ärende så svarade de som står redan på deras frågor, men de svarade inte just i mitt ärende. Det var personliga frågor i generellt liksom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.