2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Behind the scene av gravidfotograferingen


Detta inlägget är i annonssamarbete med mitt företag Wondersbydixi

Klockan åtta på morgonen möttes vi upp för att åka iväg till platsen där vi skulle fotografera på. Jag har suttit hela veckan och kollat vädret som lovade att det skulle bli en molnig Fredag. Tror ni det blev molnigt? Nej. Inte ett enda moln på himlen. Som jag har berättat tidigare så tycker jag inte om att fotografera i direkt solljus. Det tar bort så mycket detaljer även om man fotograferar i raw.

Detta ledde till att vi fick gå in mer på grusvägen och fotografera i skuggan av ett träd. Vi hinner knappt börja innan den gamla mannen som bodde på gården kom fram till oss för att se vad vi gjorde. Han var 82 år gammal och jätte trevlig. Väldigt nyfiken vilket resulterade i att han stod med oss och pratade i säkert 15 minuter. Han sa att han inte fick så mycket besök och jag var bara tacksam för att han lät oss få vara där. Vill även säga det att vi aldrig var på hans tomt utan vi var vid en grusväg. Trots att det var strålande sol så gick fotograferingen så himla bra.

Om ni inte kan hålla er så kan ni se min favorit bild på min facebook sida eller på min instagram. Följ mig gärna, gilla, kommentera och dela. Det hade jag uppskattat väldigt mycket.

Fotograferingen inklusive resan tog 2,5 timme. Då hade jag fotograferat ca 320 bilder och efter att ha gått igenom alla så behöll jag 26 om jag inte minns fel. Jag är väldigt kräsen med mina bilder. Det är viktigt för mig att de förmedlar en speciell känsla. Men det känner jag verkligen att vi lyckades få fram vilket var så himla roligt.

För att se mina tidigare fotograferingar klicka här

Dela

16 Kommentarer

 1. 29 juni, 2019 / 12:35

  Såg på Facebook, så himla fint <3

 2. 29 juni, 2019 / 15:20

  Tycker nästan det är bra att man är lite kräsen, vill man att det ska bli bra så får man lov att vara det! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2019 / 13:11

   Jag vill ha hög standard på mina bilder, det är super viktigt. Därför skulle jag aldrig publicera bilder som jag inte är 100% nöjd med 🙂

 3. 29 juni, 2019 / 19:17

  Wow bilderna blev så vackra och vilken gullig nyfiken gubbe ni fick besök av under fotograferingen. 😀 Kramis

 4. 29 juni, 2019 / 23:14

  Haha dom bilderna är ju dom bästa! Så fint med hennes leende <3 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2019 / 13:10

   Vi hade inte kunnat ignorera honom med tanke på att han stod med oss i 15 minuter xD Men han var snäll. Det blev bara lite svårt att koncentrera sig på det som skulle göras 🙂

 5. 30 juni, 2019 / 14:59

  Kul att få läsa om ditt arbete samt ta del av en liten anekdot från dagen.

  Svar: Tack för dina ord. <3

  Kram

 6. 1 juli, 2019 / 08:05

  Wow så fina bilder! 😀 Nu följer jag dig också 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.