4   21
5   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

En underbar dag med min fina Fernanda

En underbar dag med min fina Fernanda

Jag har haft den bästa dagen idag! Idag fick jag äntligen krama om min fina Fernanda. Hon har varit ute på resande fot i några veckor så det var underbart att få krama om henne och höra om hennes äventyr. Vi har så jäkla kul tillsammans och det är så spännande att höra om hennes liv. Sen tycker jag att det är extra kul att få prata så mycket Engelska med henne. Jag har alltid varit duktig på Engelska men har haft svårt att vara flytande. Men nu tack vare Fernanda så har man Engelska förbättrats så mycket.

En underbar dag med min fina Fernanda

Vi gick naturligtvis till Mr Sushi och sen blev the varsin bubble tea. Vi träffade även på min fina underbara Andreea på stan. Det var så roligt för Andreea kände inte igen mig först. Hon är ju van att se mig i arbetskläder men hennes reaktion gjorde verkligen hela min dag! Att träffa folk och höra de säga ”Wow Nathaline man kan verkligen se att du mår så mycket bättre” det betyder allt för mig. Och som jag har saknat min Andreea. Är så tacksam för de fina vänskaperna som jag fick via min anställning.

Mycket att se fram emot

Imorgon ska jag tillbaka till gymmet. Som jag har längtat! Idag var jag ledig då det är viktigt att kroppen får återhämtning. Men imorgon då jäklar. Jag har även en lunch dejt inplanerad och så har jag promenader med lilla Oliver. Just nu mår jag så jäkla bra och jag vill stanna här forever. Har så många dagar inplanerade med mina vänner framöver vilket jag verkligen ser fram emot.

10 Kommentarer

 1. Rebecca
  22 maj, 2024 / 22:55

  Hej! Vad jobbar du med nu? Går det runt med att jobba som hundrastare? ☺️ superfin klänning!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2024 / 08:34

   Jag jobbar med mina sociala medier och hundarna, tack 😊

 2. 23 maj, 2024 / 21:29

  Så kul att du hade en trevlig lunch dejt ,ha en lika fin kväll kram

 3. 23 maj, 2024 / 21:47

  Så härligt att du fått nya vänner sedan du tog anställning. Men om jag fattar rätt så har du inte kvar dina blommor?

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2024 / 20:49

   Det stämmer. Jag fick stänga ner Vackra Buketter då det inte gick ihop ekonomiskt. Gjorde min utbildning i pandemin och sen blev det krig och inflation. Folk la hellre pengarna på mat och elräkningen än blommor vilket man förstår 🙂

 4. 24 maj, 2024 / 20:25

  Så fin du är i din klänning. Samt så roligt att du träffade på två av dem som betyder mycket. Samt jag skulle verkligen behöva öva mer på min engelska och framförallt att prata den flytande. Jag kan så mycket bättre än jag framställs som. Man pratar för sällan så man blir obekväm.,

  • dixiwonderland
   Författare
   26 maj, 2024 / 20:50

   Ja så är det verkligen med språket. Desto mer man pratar det desto lättare hittar man orden 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.