14   37
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Pure Habit ekologisk hurdvård


Detta inlägget är i annonssamarbete med purehabit.se

Hudvård har blivit en väldigt stor del av mitt liv. Jag tycker om att skämma bort mig själv med nya produkter. Nu de senaste så har jag investerat i dyrare produkter men något som jag har använt men kanske inte bloggat så mycket om är ekologisk hudvård. Till skillnad från mat så upplever jag att ekologisk hudvård är väldigt prisvärt. Och vi alla vet att ekologiska produkter är att föredra då de inte innehåller gifter men också är skonsammare mot vår natur. Några som har fokus på just ekologisk hudvård är Purehabit.se.

“Pure Habit står för omtanke och medvetenhet. Omtanke om oss människor. Omtanke och medvetenhet om vår miljö. Vi tror att välmående och hälsa kan komma både inifrån och utifrån.”

En av deras mest sålda dagcremer är Annemarie Börlind Energy Nature Vitalizing Day Cream. Varumärket kommer från Tyskland och finns i 38 länder världen över.  All tillverkning sker i egen regi vid fabriken i Schwarzwald för hela världsmarknaden. Basen i produkterna är ett mineralrikt källvatten från den egna djupvattenbrunnen, helt opåverkat av miljöfaktorer.
Jag tycker det är tråkigt att ekologisk hudvård inte alls får samma spridning som de stora varumärkena. Jag hade faktiskt aldrig hört talas om Annemarie Börlind tidigare men blir allt mer intresserad desto mer jag läser om varumärket. För mig är det viktigt att använda mina plattformar till att sprida företag som värnar om miljön. Naturligtvis kan inget företag vara 100% perfekt men att de faktiskt anstränger sig till att skapa en bättre värd. Pure Habit gör just detta. Genom att köpa ekologiskt så bidrar du till en bättre värd.
Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.