4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

En lugnare vecka väntar

En lugnare vecka väntar

Ni vet när huvudet känns som en smoothie. Och desto mer stressad man blir desto snabbare går mixern. Det är lite så jag känner mig nu. Sen vi kom hem från Gotland så har det varit alldeles för mycket. Så kommande vecka ska jag vara ensam! Jag ska inte träffa någon utan det är bara jag och hundarna. Johan börjar jobba och kommer vara mycket i Göteborg så jag kommer för första gången på 4 veckor få vara helt ensam.

En lugnare vecka väntar

Jag är en jätte social person men jag älskar också min egentid. Den är otroligt viktig för mitt mående så jag tror att kommande vecka kommer göra mig gott. Jag ligger efter med en hel del så jag behöver bara få strukturera upp allt så hoppas jag att smoothie huvudet lugnar ner sig lite. Denna helgen fick jag äntligen träffa Nala igen efter 1 månad ifrån varandra. Det var så underbart att äntligen få krama, pussa och busa med henne. Men hennes energi nivå just nu är insane. Ni ser ju bara på bilden här nere haha.

Igår var vi ute i Öresjö och grillade en sista gång innan Johan och Marie börjar jobba igen nu på Måndag. Mina Dahlior hade exploderat! Det var så galet mycket blommor och jag blev så glad när jag såg att Creme De Cassis hade börjat blomma. Jag har haft såna problem med mördarsniglarna så ca 3-4 Dahlior är så sönderätna så jag vet inte ens om de kommer hinna blomma. Men jag håller tummarna för dom. En av mina Dahlior är lika hög som mig vilket är helt otroligt. Kommer utan tvekan odla Dahlior så länge jag lever. Älskar dom!

En lugnare vecka väntar

Och till frukost idag blev det riktigt lyxigt. Marie är dom en blodhund när det kommer till att hitta kantareller och hon var så himla fin och gav oss gårdagens fångst. Så till frukost idag blev det kantarellmacka. Så sjukt gott! Annars så har dagen bestått av hundpromenader, VM guld i hästhoppning, filma en video där jag organiserar alla mina kläder, fotografera, blogga och tidsinställa. Listan på allt som ska göras tar aldrig slut.

Men nästa vecka kommer bli lugnare

Och vet ni vad? Jag längtar efter hösten. Är så trött på denna vidriga värmen. Jag och hundarna smälter på våra promenader tillsammans. Imorgon ska det bli 29 grader och en luftfuktighet på ca 80%… Känns som att det är ett mirakel om jag ens kommer överleva dagen. Jag älskar mitt jobb med hundarna men jag tar höst, vinter och vårpromenader alla dar i veckan framför sommarpromenaderna. Nu ska jag fortsätta att jobba och strukturera upp här. Hoppas att ni har haft en underbar helg.

En lugnare vecka väntar
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.