3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Växterna jag köpte i Juli 2022

Växterna jag köpte i Juli 2022

Philodendron White Knight | Maranta Leuconeura Kerchoveana

Juli bjöd på en massa nya familjemedlemmar. Bland annat denna otroligt fina Philodendron White Knight som jag fyndade när Kungälvs Gardencenter hade 50% rabatt. Det var första gången som jag såg en Knight i verkligheten men wow va fina dom är! Är så himla nöjd. Samma sak med min Maranta. Denna köpte jag samtidigt och detta var min första Marantas någonsin. Är så himla glad över att ha den i min samling igen.

Växterna jag köpte i Juli 2022

Maranta Lemon Lime | Philodendron Majestic

Jag har hamnat lite i en Maranta bubbla. Just nu tror jag att jag har 6-7 stycken i min samling och jag älskar dom. Något som jag inte tror att många tänker på är att Marantas är perfekta växter att ha hängandes i en ampel. Nu när jag skriver detta inlägget så tittar jag på min samling och jag är lite sugen på att ta en stor stickling av min Lemon Lime för att göra den fylligare i krukan. En annan växt som jag blev helt förtrollad av är min Philodendron Majestc. Den köpte jag när jag besökte Grönväxtriket. Det är en blandning mellan Sodiroi och Verrucosum. Ska bli otroligt kul att se hur den utvecklas.

Växterna jag köpte i Juli 2022

Peperomia Argyreia Watermelon Hybrid | Epipremnum Pinnatum Marble Queen

I samma veva som när jag shoppade loss hos Grönväxtriket så köpte jag även denna Watermelon Hybrid. Markus visste inte vad det var men de hade endast fått in sex stycken så jag var tvungen att köpa med mig en hem. Sen har jag även köpt en Marble Queen trots att jag redan hade en super stor hemma men denna hade så vita blad så jag kunde inte låta bli.

Andra växter som jag har köpt/bytt är Peperomia Hope, Maranta Leuconeura Kerchoveana Variegata, Scindapsus Silver Cloud, Scindapsus Tricolor, Monstera Dubia (tyvärr så ruttnade de två sticklingarna), Monstera Thai Constellation.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.