3   18
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35
0   25

En höstig outfit


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Boots/Duffy – Leggings/Zalando – Tröja/H&M – Väska/Louis Vuitton

Så himla tråkigt att vi fått en så regnig höst. Som många av er redan vet så är hösten min absoluta favorit årstid. Älskar att det blir kyligare ute och att man kan gå runt i en massa mysiga stickade tröjor. För att inte tala om alla mysiga kvällar framför Netflix med något gott att äta och tända ljus. Idag kommer jag arbeta med mina sociala medier hela dagen lång. Ska spela in en video som jag hoppas kunna bli klar med idag så den kan gå live imorgon. Behöver även tidsinställa inlägg inför kommande dagar.
Som ni kunde se i min haul så har jag köpt ett par nya boots. Dom är just nu på 40% rea och jag älskar dom! Perfekta i storleken. Samt att den lilla klacken gör att man orkar gå i dom hela dagen lång. Är så trött på onödiga köp och nu när jag har blivit av med både skor och kläder som jag inte använder så är jag mer noggrann med vad jag köper hem. Det ska komma till användning och det kommer verkligen dessa bootsen att göra.
Dela

10 Kommentarer

 1. 21 oktober, 2019 / 09:20

  Men så himla mysig och fin outfit!! Älskar verkligen 3e bilden på dig, såå vacker du är då!! :’D

 2. 21 oktober, 2019 / 10:22

  Jag gillar också hösten och så himla fin outfit <3 Kramis

 3. 21 oktober, 2019 / 10:24

  så fina bilder och outfit!

 4. 21 oktober, 2019 / 23:01

  Åh så fina höstiga bilder och ääääälskar din tröja!! 😀 Så fin på dig!!

 5. 25 oktober, 2019 / 10:39

  Vilken läcker färg på tröjan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.