0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Första veckan på nya jobbet

Lördag morgon och jag har min första lediga dag efter att ha jobbat Måndag till Fredag. Man kan tro att jag skulle sova ut men nej! Hela denna veckan har min sömn varit helt åt helvete to be honest. Jag har gått upp fem varje morgon. En timma innan klockan ringer och det suger. Igår började vi se den andra säsongen av Impuls så vi la oss vid halv ett men ändå vaknar jag sju… Riktigt irriterande.

Första veckan

Första veckan på nya jobbet har varit riktigt bra. Jag har lärt mig namnen på majoriteten av de personerna som jag arbetar tillsammans med. Jobbet i sig kan vara tungt vissa stunder men jag älskar det. Det passar mig så himla bra. Jag märker att jag mår mycket bättre nu när jag har fått in det sociala i mitt liv. Det var verkligen den saknade pusselbiten i mitt liv. Enda nackdelen med arbetet är att jag går så extremt mycket. Att röra på sig är naturligtvis ingen nackdel i sig men att gå över 21.000 steg varje dag gör att fötterna skriker av smärta. Förmodligen en vanesak men jag ska absolut köpa bättre sulor till mina skor samt investera i ett par bra skor. Något som jag inte hade förväntat mig var att jag fortfarande skulle ha energi kvar när jag kommer hem. Förr när jag arbetade långa dagar som denna veckan så däckade jag i sängen direkt. Men nu går jag en promenad med hundarna, dammsuger och lagar mat.

Permission från Hjärtintensiven

Mitt i allt de nya så fick min mamma åka in akut på hjärtintensiven. Hon har varit där hela veckan som jag gjort min första arbetsvecka och det har varit väldigt jobbigt. Försöka fokusera på att göra bra ifrån sig på jobbet samt ta in alla intryck och information som kommer strömmandes emot sig samtidigt som man är orolig och ledsen. Jag är jätte stolt över hur jag har hanterat det hela. Jag tycker att jag har presterat väldigt bra på jobbet och jag gör alltid mitt bästa. Mamma fick åka hem på permission nu under helgen så Ronja är hos henne nu efter att ha bott hos oss i 8 dagar. Skönt att få egentid med Bonzo men samtidigt är jag så glad att Ronja är här under dagarna när jag arbetar så att han aldrig är ensam. Det har även gått så himla bra med Olivia och hundarna. Hon tar ut dom åt oss när vi är på jobbet och jag har inte varit orolig överhuvudtaget vilket är ett stort steg för mig.

Ingen ledighet trots helg

Man kan ju tro att jag kommer ta det lugnt nu i helgen när jag är ledig men det finns ingen tid för det. Jag har samarbeten som ska skrivas, mail som ska besvaras, växter som ska pysslas om, fotograferingar som ska göras, hämta paket, inspelningar och pussa lite extra på mina pojkar. Det är inte lätt att ha så här många bollar i luften men just make it work! Igår efter jobbet så fick jag äntligen träffa min bestie. Känns som det var tusen år sedan som vi sågs. Vi hade bokat bord på Buddys och vi hade en så himla mysig kväll. Deras Oreo Milkshake var to die for! Vill tillbaka bara för att testa alla deras andraMilkshakes haha. Sen åt jag naturligtvis mina ribs men vi blev så mätta efter bara några tuggor. Jag fick verkligen sitta och kämpa för att få i mig maten men det slutade ändå med att jag lämnade nästan alla pommes. Sen gick vi och spelade Pokémon tills hennes sambo kom och hämtade henne. Ett perfekt avslut på en bra arbetsvecka. Och jag slog även personligt rekord då jag gick hela 24.904 steg.
Dela

16 Kommentarer

 1. 19 oktober, 2019 / 10:56

  Vad roligt att första veckan gick så bra och hoppas att din mamma snart mår bättre. <3 Kramis

 2. 19 oktober, 2019 / 15:22

  Vad är det du jobbar med nu? Så kul att du trivs så! Hoppas din mamma kryar på sig fort och bra <33

  • dixiwonderland
   Författare
   20 oktober, 2019 / 11:56

   Jag kommer inte gå ut med vart jag jobbar 🙂

 3. 19 oktober, 2019 / 18:18

  Händelserik vecka kan man ju lugnt säga. Hoppas din mamma blir bättre, så oerhört obehagligt.
  Var jobbar du någonstans? 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 oktober, 2019 / 11:57

   Som jag förklarade i en video så kommer jag inte gå ut med det 🙂

 4. 20 oktober, 2019 / 17:32

  Vad roligt för dig att det varit så bra start på jobbet! Det är nog verkligen bra att investera i ett par bra skor, haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 oktober, 2019 / 18:17

   Nya skor lär behövas när jag går 21.000 steg per dag 😅

 5. 20 oktober, 2019 / 18:56

  Spännande med första veckan på ett nytt jobb, härligt att det gick bra 😀

 6. 21 oktober, 2019 / 08:17

  Härligt att det känns så bra! <3

 7. 21 oktober, 2019 / 08:25

  Vad kul att det har gått bra på nya jobbet, alltid jobbigt första tiden med allt nytt man måste lära sig. Har varit där så förstår lite hur du känner 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2019 / 16:43

   Ja men denna veckan rullar det på riktigt bra tycker jag 😀

 8. 22 oktober, 2019 / 18:49

  vad roligt att det gått bra! 🙂 Tråkigt att läsa om din mamma 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2019 / 07:48

   Hon är hemma nu även om de inte vet vad som är fel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.