0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Baldershage.se | Grundat av Familjen Björkman


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Baldershage.se

Vi börjar närma oss November och det betyder att det inte är långt kvar till jul. Förra December så körde jag igång med Vlogmas som blev väldigt uppskattat. Jag vloggade varje dag fram till den 25 December. Ni fick hänga med på julmarknad, vara med när jag öppnade min julkalender, bakade, slog in julklappar samt firade julafton. I år vet jag inte om jag kommer hinna med att göra Vlogmas i och med det nya jobbet. Men jag tänkte därför passa på att tipsa er om Baldershage.se som har en massa fint när det kommer till jul och inredning.
Baldershage.se är perfekt för dig som har en mer personlig inredningsstil. Här kan du lätt hitta nya produkter men som har en känsla från förr. Jag valde ut några av alla de fina produkterna som jag hittade hos dom men jag rekommenderar er starkt att ta er en titt. Missa inte heller deras märke Strömshaga. Perfekt för dig som tycker om den lantliga stilen. Det finns verkligen så mycket fint. De erbjuder fri frakt och fri retur vid köp över 500 kronor.

Och nu till det bästa av allt!
Med koden Dixi så får ni 15% rabatt på hela sortimentet.

Jag som själv driver företag älskar att jag har möjligheten att promota andra mindre företag. Det är väldigt viktigt att vi stödjer lokal verksamhet. Det kräver enormt mycket tid, pengar och mod för att våga ta klivet att starta företag. Det familjen Björkman har byggt upp är ett unikt koncept som skiljer dom från många andra inredningsbutiker. Man ser den röda tråden i deras företag och det gillar jag. Glöm nu inte att ni får 15% rabatt på er beställning hos Baldershage.se med koden Dixi.
Dela

6 Kommentarer

  1. 22 oktober, 2019 / 19:11

    Men åh så mycket fint!! Måste in och kika där direkt :’D

  2. 23 oktober, 2019 / 10:04

    Va fina saker, jag ska in och titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.