3   18
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35
0   25

Vloggvecka

Behind the scene bilder

Fick en fantastisk start på denna dagen! Redan klockan sju imorse var jag ute och körde en power walk. I öronen lyssnade jag på Wahlgren och Wistams podden som förövrigt är min favorit. Mår så himla bra av att få vakna upp till solens strålar. Hoppas bara att det kan bli lite varmare ute så det verkligen känns som sommar. Idag har jag faktiskt på mig en klänning trots att det är på gränsen till för kallt.

Har även beställt en hel del kläder nu för en gångs skull. Det är blandat med både träningskläder och vanliga. Köpte en jätte söt kjol som jag var tvungen att beställa i hela tre olika storlekar för jag har ingen aning om vad jag har för storlek. Förhoppningsvis så hinner allt komma denna veckan så att jag kan visa er i mina vloggar.

Vloggvecka

Igår startade jag min vloggvecka. Vi nådde 400 subscribers igår vilket känns så himla roligt! Mitt mål är naturligtvis att få 1000 subscribers (följ min kanal här) för då kan jag äntligen ansöka om att bli Youtube partner och förhoppningsvis börja få betalat för allt arbete som jag lägger ner. Jag tycker Youtube är super kul och ett bra komplement till bloggen. Det är enklare att visa upp vem jag är jämfört med om ni bara skulle utgå efter bloggen. Men att ha vloggvecka betyder också extremt mycket jobb för min del. Nu jobbar jag verkligen från de att jag vaknar till de att jag går och lägger mig. Varje dag är en ny utmaning att få vloggarna intressanta och inte kännas lika dana. Men det är också grymt roligt och jag har utvecklats så mycket i mitt sätt att redigera mina videos.

Dela

2 Kommentarer

  1. 27 maj, 2020 / 14:21

    Åh så fint med rapsfältett i bakgrunden och så kul med lite behind the scene-bilder! Du är så vacker vännen <3 Och grattis till följarantalet, så härligt när man hittar sin grej sådär och vad man vill fortsätta jobba med! 🙂 Du är så duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.