6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

En dag i mitt liv

Jag tänkte att det kunde vara kul med En dag i mitt liv inlägg.
Skulle det vara så att ni gillar denna typen av inlägg så kan jag fortsätta med dom.
/
I thought it could be fun with an One day in my life post.
If you like this kind of posts please let me know and I will do more of them.

Om blickar kunde döda haha. Bonzo var inte alls glad när jag väckte honom imorse för att ta ut honom. Fick han bestämma så skulle vi inte gå ut förrän efter tolv. Älskar honom mest i hela världen ändå <3

08:00 (8 am)

Jag gjorde mitt morgon kaffe som jag inte kan leva utan och sen startade jag datorn. Kollade mailen, svarade på kommentarer och sen gjorde mig i ordning. Tog ut Bonzo på en promenad där jag fotograferade lite. Skulle vara väldigt roligt att veta vart ni bor och om ni också har mycket rönnbär? Man säger att om träden får mycket rönnbär så blir det en kall vinter. Här i Trollhättan är det fruktansvärt mycket rönnbär, har aldrig sett så mycket som i år så det blir spännande att se ifall det stämmer.
/
I started my day with making coffee. Just something that I can´t live without and then I started my computer. Check my emails, answered your comments and made myself ready. Took Bonzo out for a walk and shoot some pictures. 

11:00 (11 am)

Äntligen dags att klippa sig! Det visade sig att min frisör hade brutit benet så en ny tjej fick klippa mig. Stort steg för mig för jag har alltid gått till Sofia sen hon öppnade men den nya tjejen var så himla gullig. Vi hade så roligt och det kändes så himla härligt att få bli ompysslad. Bäst av allt är att bli av med de slitna topparna i håret. Nu är det 4 cm kortare men så mycket finare.
/
Finally it was time to cut my hair! My hair dresser had broken her leg so I had a new girl cutting my hair. Big step for me because Sofia has always been my hair dresser since she open the store. The new girl was so sweet and we had so much fun. It felt so good being pampered and the best of all was getting rid of the split ends. Now my hair is 4 cm shorter but so pretty.

15:00 (3 pm)

Jag och Anne-Marie åkte ut till Överby idag då jag ville att hon skulle testa Rosegarden. Som tur är tycker hon om det lika mycket som jag. Hon testade även sushi för första gången, eller ja hon testade med avokado. Måste säga att jag var imponerad då det var första gången hon åt med pinnar. Dock tyckte hon inte om det men sushi är inte för alla. Jag tyckte riset smakade så himla gott denna gången. Första gången så smakade det för mycket vinäger men nu var det riktigt gott.
/
Me and Anne-Marie went to Överby today because I wanted her to try the food at Rosegarden. Lucky she like it just as much as I do. She tried sushi for the first time but she did not like it. She only tried the one with avocado but sushi is not for everybody. I must say that I was impressed that she could eat so good with the sticks.

17:30 (5:30 pm)

När Anne-Marie åkte hem så fick jag ta tag i disken och laga mat till Johan. Nu resten av kvällen ska jag sätta mig ner och jobba då jag inte haft någon tid till att sitta framför datorn. 
/
When Anne-Marie had left it was time for me to do the dishes and make dinner for Johan. Now the rest of the evning I will sit down and work because I haven´t had any time in front of the computer. 

Dela

16 Kommentarer

 1. 16 augusti, 2017 / 19:26

  Jätterolig typ av inlägg, skönt att klippa sig!!

 2. 16 augusti, 2017 / 20:55

  Jag tror att Bonzo är världens sötaste hund??? så söt fastän han är arg..

 3. 16 augusti, 2017 / 21:09

  ja såna här inlägg kan vara roliga ibland 🙂

 4. 16 augusti, 2017 / 21:50

  Vilket roligt inlägg! 🙂 Tror sushi är något man lär sig äta, jag tyckte inte alls om det dom första gångerna, sen började jag älska det! 🙂

 5. 16 augusti, 2017 / 22:17

  Oh skönt att fixat håret och det känns genast så mycket fräschare då, snygg inredning i salongen

 6. 17 augusti, 2017 / 09:45

  Min gamla lågstadier-lärare hade en massa gamla talesätt (älskar dem) och tänk om det skulle stämma =D… vilka fantastiska vinterbilder man kan få isf!! Ha det fint tjejen =)

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2017 / 10:36

   Ja jag längtar till att kunna fotografera frost bilder men först vill jag ha höst 😀

 7. 17 augusti, 2017 / 09:45

  Vilken fin dag med fina bilder! Fortsätt gärna med dessa inlägg 😀
  kram

 8. 17 augusti, 2017 / 10:43

  Vad kul att läsa. Dessa inlägg gillar jag! Gullig hund <3

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.