1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Så är Gina Tricot min favorit


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Grön / Svart / Vit / Blå

Jag var inne och tittade runt i flera butiker igår och jag måste säga att av alla vi var inne i så är Gina Tricot min favorit.
Det är så lätt att få en överblick av vad som finns, alltid trevlig personal och framförallt så har dom snygga kläder.
/
I was looking around in several stores yesterday and I have to say that of all we were in, Gina Tricot is my favorite.
It’s so easy to get an overview of what’s available, always nice staff and above all they have nice clothes.

Jeans / Jeans / Jeans / Jeans 

Igår frågade Anne-Marie om jag inte hade velat testa Ginas jeans och då svarade jag ”Du vet, det finns de personerna som gillar korv med bröd. Tanken är bra men när man väl äter så inser man att det inte var så gott. Så känner jag med jeans” Sen fick vi ett skrattanfall då det förmodligen var det sämsta jämförelsen ever haha.
/
Yesterday Anne-Marie asked if I didn´t want to test Gina’s jeans and then I replied, ”You know, there are those who like hot dogs. The idea is good, but when you eat you realize it’s not so good. I feel that with jeans.” Then we got a laughing case as it probably was the worst comparison ever haha.

Svart / Röd / Röd / Blå

Innan jag hittade min stil så testade jag alla möjliga kombinationer. Rutiga skjortor var en av dom.
Med rätt styligen kan jag tycka att det är riktigt snyggt.
/
Before I found my style, I tested all possible combinations. Checkered shirts were one of them.
With the right styling I think it’s really nice.

Dela

6 Kommentarer

  1. 17 augusti, 2017 / 11:27

    Jag gillar också Gina tricot! <3 Kramis

  2. 17 augusti, 2017 / 16:20

    Älskar den svarta tröjan!

  3. 17 augusti, 2017 / 20:17

    dom har mycket fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.