1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Började köpa buketter regelbundet


Detta inlägget är i annonssamarbete med Euroflorist och innehåller annonslänkar

Något som jag trodde skulle vara enkelt men som jag har lärt mig är väldigt svårt är att sätta ihop blombuketter. Förra året när jag började köpa buketter regelbundet så insåg jag hur svårt det är att få det att se snyggt ut samtidigt som man ska få fram rätt känsla. De stora rosorna i buketten som jag fick av min mamma hade vissnat så jag tänkte att det kunde vara bättre att sätta ihop de båda buketterna.

Lika mycket som jag älskar bohemiska kläder så älskar jag bohemiska buketter. Jag vill att dom ska vara lite vilda och innehålla mycket grönt. Efter att ha kollat på några youtube videos så fick jag äntligen ihop en bukett som jag blev nöjd med. Den kunde absolut blivit bättre men det är så mycket svårare än vad man tror. Det kommer bli många fler buketter nu i sommar så jag kommer kunna öva, öva och öva.

Som ni vet så har jag ett samarbete just nu med Euroflorist. I vanliga fall så brukar dom ge ut rabattkoder på 10% men med min kod DIXIEWONDER12 så får ni 12% rabatt på valfri blombukett. Jag brukar bryta vatten varannan dag och snitta om blommorna ungefär var fjärde dag. Har ni näring så dela upp den istället för att ha i allt med en gång. Ta bort de vissna blommorna så som jag gjorde och sätt om buketten. Ta också bort en stor mängd blad då dom suger åt sig mycket av näringen.


Detta inlägget är i annonssamarbete med Euroflorist och innehåller annonslänkar

32 Kommentarer

 1. 5 mars, 2018 / 12:35

  Det är verkligen vackert med buketter och så himla fina! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2018 / 08:38

   Det tog några omgångar kan jag säga 😉

 2. 5 mars, 2018 / 18:25

  Ja man tänker att det ska vara lätt att sätta ihop blommor men det är svårare än vad man tror 🙂 Jättefina bilder! =)

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2018 / 08:37

   Det är det verkligen! Jag har tittat en massa på youtube faktiskt för att få tips 🙂

 3. 5 mars, 2018 / 19:59

  de är ju så fint, blir också så glad av buketter 😀

 4. 5 mars, 2018 / 22:01

  Vart ju jättefint

 5. 6 mars, 2018 / 06:56

  Så underbar bukett! 🙂

 6. 6 mars, 2018 / 14:15

  Superfin bukett och jag älskar att sätta ihop egna, även om det är klurigt som du säger! 🙂 Har jobbat med blommor tidigare och älskar verkligen lite ”vilda” buketter med blad, men också i milda färger.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2018 / 08:36

   Ja det gör jag också 😀 Jag tycker det är kul att leka med deras olika färger och former 😀

 7. 6 mars, 2018 / 17:05

  Älskar stora buketter med massa olika blommor!! Så fint 😀

 8. 7 mars, 2018 / 06:50

  Men åhhh så fin, har du gjort den? Duktig du är.
  Tycker det ser så roligt ut att göra fina buketter. Dessutom är det lyx att ha hemma, lyfter vilket rum som helst <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2018 / 08:35

   Ja denna har jag gjort 😀 Satte ihop de två buketterna som vi hade hemma. Kan inget annat än att hålla med dig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.