2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

En av de stora anledningarna till varför jag älskar väskor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Gul / Rosa / Brun / Svart / Rosa / Svart / Rosa / Blå
Jag som började detta året med att säga att jag INTE skulle köpa en ny väska… En av de stora anledningarna till varför jag älskar väskor är för att dom
1. Kan lyfta en hel outfit.
2. Man kan ha dom oavsett om man går upp eller ner i vikt.
3. Det kan vara en investering.

Jag vet att när man använder ordet investering när man köper en väska så går vissa personer i taket. Men sanningen är den att en investering är i mina ögon när du köper något som ökar i värde. Vi kan ta min Louis Vuitton Neverfull som ett bra exempel. När min sambo köpte väskan till mig i deras butik i Stockholm så kostade en mm (medium) 7750 kronor. Idag kostar samma väska över 10.000 kronor då LV har valt att höja priserna. Detta betyder att jag kan om jag vill sälja väskan för mer pengar än vad min sambo köpte den för och då gå med vinst. Det i mina ögon är en investering! Sen så får man köpa precis vad man vill för sina egna pengar. Just nu är jag på jakt efter en rosa axelremsväska då jag inte äger någon men jag tycker det är svårt att hitta en som jag verkligen älskar.


I started this year by saying that I would NOT buy a new bag … One of the big reasons why I love the bags are that they
1. Can lift an entire outfit.
2. You can have them whether you gain or lose weight.
3. It can be an investment.

I know that when you use the word investment when buying a bag some people can get upset. But the truth is that an investment in my eyes are when you buy something that will increase in value. We can take my Louis Vuitton Neverfull as a good example. When my partner bought the bag to me in their store in Stockholm a size mm (medium) was 7750 sek. Today the same bag cost over 10,000 sek because LV has decided to raise the prices. This means that if I want to sell the bag I can get more money than my partner bought it for and then profit. In my eyes that is an investment! Right now I’m on the hunt for a pink shoulder bag but I think it’s hard to find one that I really love. 

14 Kommentarer

 1. 11 april, 2017 / 10:54

  Så fina väskor! Och håller med att det kan vara en investering 🙂 Är själv på jakt efter en rosa, beige eller gul sommarväska, har spanat på några ifrån Gucci och YSL 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:48

   Dior har sjukt mycket snygga väskor och LV har släppt en ny kollektion som var skit snygg 😀

 2. 11 april, 2017 / 11:37

  Men väskor är extremt snyggt, det ska man bära upp sin outfit med tycker jag =D

 3. 11 april, 2017 / 12:43

  Håller starkt med om det där med outfiten, en väska kan göra så mycket!

 4. 11 april, 2017 / 14:52

  Har också alltid tänkt att man kan ha en väska oavsett om man går upp eller ner i vikt, och jag älskar när man shoppar nya väskor! ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:47

   Ja det är en stor fördel jämfört med kläder. Skor fungerar men dom slits ut betydligt snabbare än en väska 😛

 5. 11 april, 2017 / 16:28

  Såå himla snygga!! 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.