3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Dagens Outfit | En outfit som jag slängde ihop i all hast


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sneakers/Nly Shoes – Byxor/Nly Trend – Tröja/Boohoo – Väska/By Malene Birger
Detta var en outfit som jag slängde ihop i all hast. Kan säga att jag känner mig väldigt obekväm utan mina älskade leggings. Dock är dessa byxorna väldigt bekväma och finns i en massa olika färger.

Jag har haft en så himla produktiv dag. Började med att mamma lämnade av Ronja som ska vara här hela dagen. Sen körde jag igång tre tvättmaskiner. När bestie kom hit så satte vi oss ner med min deklaration. När man får lön från 5 olika företag samt ska deklarera hobbyverksamhet så är det inte enkelt. Det slutade med att jag fick ringa Skatteverket. Men det var hur enkelt som helst. Som jag berättat valde jag att stänga ner mitt youtube konto. Främst för att jag saknar tiden men också för att man måste ha eget företag om man har ett och jag känner inte att det är något jag vill ha. Trivs väldigt bra som egenanställd så beslutet att sluta med youtube känns jätte bra. Nu har bestie åkt hem så jag ska sätta mig och jobba innan jag ska ner till tvättstugan och hämta tvätten. Sen måste jag börja med maten så den är klar när Johan kommer hem.


This was an outfit that I threw together in a hurry. Can say that I feel very uncomfortable without my beloved leggings. However these pants are very comfortable and come in lots of different colors.

I have had such an amazingly productive day. My mom came over and dropped of Ronja. She is going to be here all day long. Then I started three washing machines. When bestie came here so we sat down with my declaration. When you receive a salary from 5 different companies and need to declare a hobby, it’s not easy. It ended up that I had to call the Tax Agency. As I told you, I decided to cancel my youtube account. Mainly because I lack the time but also because you have to have your own business if you have one and that´s nothing that I want. I like to work as a self employed (You can say that I have a half company. I send my invoices with another company) so the decision to stop youtube feels really good. Now bestie gone home so I’ll sit down and work before I go down to the laundry room and pick up the laundry. Then I have to start with the food so it’s ready when Johan comes home.

28 Kommentarer

 1. 11 april, 2017 / 17:37

  Åh du ska inte känna dig obekväm, de var HUR snygga som helst på dig! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:46

   haha blir så när man inte är van att ha byxor 😉

 2. 11 april, 2017 / 18:34

  åh, måste man ha eget företag? Måste jag också det som inte tjänar pengar på youtube?

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:45

   Nej, det är endast om man tjänar pengar på youtube som man måste skaffa f-skatt för att kunna deklarera och moms föra. Men om du inte tjänar några pengar på annonserna så behöver du inte skaffa det 🙂

 3. 11 april, 2017 / 20:16

  Jättefin outfit =D

 4. 11 april, 2017 / 22:11

  Otroligt snyggt blev det trots att du slängde ihop den 🙂
  Skönt att du fick ordning på deklarationen också!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:43

   Ja det kändes skönt! Det var inte så krångligt som jag trodde 😛

 5. 11 april, 2017 / 22:35

  Jättefin outfit! Kram

 6. 12 april, 2017 / 08:49

  Åååh du är alltid så fin!!
  sv: Ja ellerhur, känns skönt att jag bara vill köra mer och mer! 😀
  Kram

 7. 12 april, 2017 / 10:01

  Jag har fastnat lite för såna byxor men går aldrig i sånt å har jättesvårt med storlekar, hört att nelly kan vara väldigt små i storleken vad tycker du?

  • dixiwonderland
   Författare
   13 april, 2017 / 08:48

   Jag tycker dessa är jätte bra i storleken 😀 Jag har XL på dessa och dom sitter jätte skönt. Dom har ju strech också 🙂

 8. 12 april, 2017 / 13:27

  snygg outfit 🙂 Hoppas du har en bra dag!

 9. 13 april, 2017 / 16:14

  fina bilder! åh har alltid hatat att deklarera.. har haft barnpension, men nu går det bättre haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 april, 2017 / 11:15

   För mig har det varit enkelt men när man ska lägga till saker som man aldrig gjort tidigare då skadar det inte att be om hjälp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.