3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Flera av er vill att jag ska ge fototips

Idag har jag haft fullt upp som vanligt. Kände att det var dags att packa ner alla vinterkläder och packa upp alla sommarkläder men det resulterade i tre timmars kaos. La upp en hel del kläder på mitt tradera konto men jag har så mycket mer som ska säljas. Nästan allt är helt nytt och jag säljer nästan alla plagg för endast 100 kronor. Kommer fylla på mer imorgon.

Sen har jag fått en del kommentarer om att flera av er vill att jag ska ge fototips. Jag skulle hänvisa er att följa antingen mitt instagram konto eller min facebook sida. Jag ser min blogg och personliga instagram konto som ett företag och WondersbyDixi som ett annat. Därför har jag valt att inte lägga upp bilderna som jag fotograferar här utan är man intresserad så är det WondersbyDixi som man får följa.


Today has been a very busy day. I felt that it was time to put away all my winter clothes and get all my summer clothes back up but it took me three hours to get everything done. I´m selling a lot of stuff now but it´s only inside of Sweden. 

I have also gotten a lot of comments that some of you want me to give you some advise regarding photographing. If you are interested in my pictures you should follow me on my instagram or facebook page. I look at my blog and my personal instagram account as one business and WondersbyDixi as another. That is the reason why I don´t post the pictures that I take on here. So if you are interested follow me on WondersbyDixi. 

Dela

12 Kommentarer

 1. 10 april, 2017 / 21:51

  åh du är ändå duktig som har fullt upp med viktiga och bra saker. Duktiga du<3

 2. 10 april, 2017 / 22:13

  längtar så till alla japanska körsbärs träd o ja de andra me såklart slår ut o blommar det är sååå himla fint

 3. 10 april, 2017 / 22:59

  Hoppas att du har haft en bra start på veckan 🙂 Kram

 4. 11 april, 2017 / 09:16

  vad duktigt av dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 april, 2017 / 09:30

   Hatar att rensa men så skönt när det är gjort! Idag blir det dock att fortsätta ;D

 5. 12 april, 2017 / 00:32

  Borde också rensa, men är sååå fäst vid alla kläder. Även dom jag aldrig använt, haha!!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 april, 2017 / 09:42

   Jag rensar för ofta känns det som men tror det är för att vi inte har så mycket plats 😛

 6. 12 april, 2017 / 20:59

  Ibland kan det verkligen behövas lite rensning i garderoben! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   13 april, 2017 / 08:41

   Ja 😛 Jag rensar nästan för ofta xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.