2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Dyraste hårstyling produkterna som jag någonsin köpt


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Ghd deluxe gift set dyraste hårstylingprodukterna
Ghd deluxe gift set dyraste hårstylingprodukterna
Ghd deluxe gift set dyraste hårstylingprodukterna

På Julafton passade jag på att köpa det dyraste jag någonsin unnat mitt hår. Nämligen GHD Deluxe Gift Set. Jag har aldrig hört någon säga något negativt om GHD och när min favorit Lydia Elise Millen visade upp detta gift set så avgjorde det de hela för mig.

Dyraste hårstyling produkterna som jag någonsin köpt

Jag blev helt kär redan efter första användningen av dessa hårstyling produkterna. Det var första gången som jag fönade mitt hår och håret var helt len efteråt! Med vår tidigare hårfön blev mitt hår mer eller mindre som svinto. Samt att det tog så extremt mycket längre tid att få håret torrt då jag har så himla långt och tjockt hår. Nu går det betydligt fortare att torka håret och jag måste inte platta det efter att jag har fönat det vilket gör att jag sliter mycket mindre på håret.

Använder min GHD hårfön

Plattången är såpass avancerad att den anpassar sig efter hur mycket hår jag väljer att platta. Den har en temperatur på 185 och man behöver varken högre eller mindre värme då den anpassar sig så bra efter håret. Jag kunde inte vara mer nöjd med mina produkter. Och något som jag gjorde (vilket jag aldrig har gjort tidigare med liknande produkter) var att jag registrerade dom via GHDs hemsida. Detta gör att jag har full garanti på dom.

Just nu har Lyko 20% rabatt på hela deras GHD sortiment!

Är ni sugna på någon av deras produkter så slå till ni när ni kan spara flera hundra kronor på ert köp. GHDs produkter är väldigt dyra men absolut värda sitt pris. Därför är det perfekt att passa på nu när ni får hela 20% rabatt på sortimentet.

Dela

6 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 20:23

  Deras locktång är så otroligt bra!!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2020 / 20:30

   Jag tänkte köpa en nu när jag såg att de hade en som var 32 mm men tyckte inte att den verkade så bra efter att ha läst recensionerna :/

 2. 9 mars, 2020 / 20:51

  Ohh vilka toppenprodukter dem vekar vara, ska kika in dem, härliga bilder till dem

 3. 10 mars, 2020 / 04:36

  En GHD plattång är drömmen att få äga här 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 mars, 2020 / 20:29

   Du borde passa på nu när du får 20% rabatt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.