2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Dom sa att det var omöjligt

Dom sa att det var omöjligt att odla tomater i ett norrfönster. Dom hade fel!

Jag hade såna stora planer för i år. Detta skulle bli året då jag skulle börja odla. Sätta frön och skapa min egen mat men på grund av Convid-19 så blev det inte så. Tanken är att jag ska odla ute i Öresjö hos min sambos farmor och farfar men eftersom de båda två är 80+ så försöker vi att inte åka dit som vi normalt skulle gjort. De båda har också svårt att förstå situationen så även om man säger åt dom att hålla sig på avstånd så förstår de inte riktigt vad innebörden av det betyder.

Men det som kommer ske i år är att vi kommer röja upp där ute på platsen där jag ska odla. Det ligger dock en massa skit i vägen så vi kommer behöva hjälp med att elda upp alltihop. Men när det är klart så får jag en bättre överblick över hur stor yta jag har och vad som behöver göras. Har inte riktigt bestämt om jag vill ha pallkragar utan jag får ta ett steg i taget. Men tanken är i alla fall att jag nästa år äntligen ska få börja odla.

Dom sa att det var omöjligt att odla tomater i ett norrfönster. Dom hade fel!

Dom sa att det var omöjligt

Men det stoppar inte mig från att göra det bästa av situationen. I år är första gången som jag odlar tomater här hemma och kolla! När alla sa att det var omöjligt att odla tomater i ett norrfönster så motbevisade jag det! Är så stolt över min tomatbuske. Av det som jag kan se så blir det i alla fall två tomater. Det enda problemet som jag kan se är att de kanske inte blir speciellt söta när de inte får så mycket sol på sig. Men jag är såpass crazy plant mom att jag utan tvekan kan tänka mig att sätta mig i solen med den några timmar om dagarna haha. I min senaste växtvideo som är min uppdatering från April månad så kan ni få se den i videoformat. Ni glömmer väl inte heller av att jag har en växtkategori här på bloggen samt mitt växtkonto på instagram.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.