2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Nu är min semester slut

Idag åkte vi till en av mina favoritplatser. Jag har ett super roligt samarbete på gång och jag ville åka dit för att fotografera material. Så fort jag klev ur bilen så kändes det som att jag tog mitt första riktiga andetag på länge. Jag mår så himla bra ute i naturen. Luften känns friskare, mina steg känns lättare och för ett kort ögonblick kan jag släppa allt jobbigt.

Nu är min semester slut

Jag ser verkligen fram emot denna hösten. Jag har flera mål eller mer livsförändringar som jag vill införa i mitt liv. Planen var att ha semester till 1 September men jag känner mig redo för att börja arbeta ordentligt igen. Imorgon ska jag spela in tre videos, fortsätta skriva på samarbetet och sen kommer även lilla Kira hit så det blir full rulle.

Varför får inga serier bra avslut?

Och man märker att hösten är på gång för Netflix har släppt så mycket nytt! Jag såg klart sista säsongen av The Rain. Så här i efterhand så tycker jag inte att själva storyn var speciellt bra. Effekterna var grymma men tycker inte att handlingen var något att hurra för. I skrivandets stund sitter jag och kollar på den sista säsongen av Lucifer, tyvärr ingen höjdare så här 6 avsnitt in. Varför får inga serier bra avslut? The Vampire Dairies och för att inte tala om Game of Thrones… Hoppas det vänder snart. Såg nyligen filmen The Invisible Man. Helt klart värd att se för er som har varit sugna. The Old Guard var så jävla bra! En film helt i min smak.

Dela

7 Kommentarer

 1. 23 augusti, 2020 / 08:31

  Så skönt när man känner sig taggad för att börja jobba igen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   25 augusti, 2020 / 16:12

   Hade varit riktigt jobbigt om det var tvärtom xD

 2. 23 augusti, 2020 / 17:40

  Men myyyysigt!!! 🙂

 3. 23 augusti, 2020 / 18:40

  å jag som var så peppad på att se The rain..

  • dixiwonderland
   Författare
   25 augusti, 2020 / 16:10

   Du kanske tycker annorlunda? 😀 Den var ju inte super dålig men hade nog lite för höga förväntningar.

 4. 25 augusti, 2020 / 19:59

  ja jag ska ge den en chans, så får vi se 😀

  så fina bilder 😀

 5. 26 augusti, 2020 / 13:05

  Härliga bilder! Och så kul att höra att du är peppa på hösten och att du ser fram emot den 🙂 Ha en underbar tisdag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.