5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Det fanns också ljusglimtar i förra veckan

Det fanns också ljusglimtar i förra veckan
Det fanns också ljusglimtar i förra veckan
Det fanns också ljusglimtar i förra veckan

Förra veckan var hemsk för mig. Jag känner att jag är i en dipp mentalt just nu . Vet att det kommer bli bättre men det är så fruktansvärt jobbigt när jag väl hamnar här. Så förra veckan var tuff. Det hjälper inte heller att kroppen inte fungerar som den ska. Det känns som att benen är av bly vissa dagar. Varje steg är så tungt att det känns som att jag ska falla till marken.

Men det fanns också ljusglimtar i förra veckan

Jag fick passa lilla Smilla i några timmar. Hennes ägare hade bokat in två promenader. Men jag frågade om det var okej om Smilla var hemma hos oss mellan promenaderna så hon slapp vara ensam så länge. Smilla tyckte att det var så roligt att få följa med oss hem. Väl hemma hos oss så blev hon så sur på mig att hon skällde på mig haha. Hon ville upp i sängen vilket hon inte fick. Men jag tänkte att vi lika bra kan bädda om så när hon väl fick komma upp så var hon så nöjd. Det var riktigt mysigt. Och framför allt roligt att få lära känna henne mer utanför våra promenader. Hundarna är ljusglimtar i mitt liv.

Det fanns också ljusglimtar i förra veckan

Hann även med att fotografera en hel del. Jag har tyvärr inte haft tiden till att fotografera och jag trodde ärligt talat inte att det skulle bli några vår bilder i år. Men jag ska börja ha med mig kameran mer när jag är ute. Sen är det naturligtvis så mycket roligare att fotografera nu när våren är här och allt inte är så grått.

Igår spenderade vi fem timmar ute i Öresjö

Jag blev äntligen klar med pallkragarna men vilket jobb det var. Koskiten aka gödslet var så fruktansvärt tungt att lyfta. Var helt slut i kroppen när jag var klar. Det kommer naturligtvis en video om detta. Det blir den sista trädgårdsvideon innan det är dags att plantera ut alla blommorna. Sen klippte vi ner en häck och trimmade hortensia busken. Behöver jag ens säga att jag sov gott inatt? Första natten på riktigt länge som jag verkligen kunde sova sova ut.

Men nu är det en ny vecka och förra veckans känslor försöker jag lägga bakom mig. Jag ser alltid varje ny vecka som en nystart. Så det är dags för nya ljusglimtar. Jag har en massa bilder att gå igenom och publicera. Behöver fotografera fler bilder, redigera thumbnail, mysiga hundpromenader väntar så förhoppningsvis blir denna veckan mycket bättre än den förra. Hur har er vecka varit och ser ni fram emot något extra kul i denna veckan?

Dela

2 Kommentarer

 1. 25 april, 2022 / 15:39

  Vad skönt att du hade några ljusglimtar utöver det jobbiga. Håller med om att det är roligare med fotografering under våren och vad mysigt att vovven följde med er hem. Kramis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2022 / 11:16

   Det är ju betydligt mer färg ute nu än vad det är under vintern 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.