3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Dessa bilderna togs när han tyckte att nu räcker det

Som alltid så är Bonzo med när vi fotograferar. Dessa bilderna togs när han tyckte att nu räcker det så jag tänker gå in och störa fotograferingen. En stor anledning till varför jag älskar mitt jobb är för att jag får spendera så mycket tid med honom. När jag arbetade heltid så var han så himla olycklig. Nu är han endast ensam några få timmar i veckan när jag går ut och äter med mina vänner eller om vi är borta på kalas.

Vi fotograferade tre outfits idag och jag är så nöjd. Vi fotograferade på en plats som jag inte har fotograferat vid tidigare. Avskilt från folk trodde vi men varje gång jag skulle byta om så kom det folk. Så himla störande. Ofta fotograferar vi flera olika outfits samtidigt då det är lika bra eftersom jag redan har smink och fixat håret. Men det betyder också att jag måste planera mina outfits så att jag kan byta om utan att stå i endast underkläder. Det är alltid knepigt att byta om utomhus. Jag är inte speciellt pryd av mig men samtidigt vill man vara diskret. Nu ska jag ta och gå igenom bilderna en gång till och börja redigera dom. Sex and the city the movie går på tv:n. Vet inte hur många gånger jag har sett den men jag älskar den! Blir alltid så himla inspirerad av alla deras snygga kläder. Det har varit så skönt att bara vara hemma denna helgen. Känns som att vi alltid är ute och flänger annars men detta gjorde verkligen gott.

16 Kommentarer

 1. 1 juli, 2018 / 18:20

  Haha åh sötnosen som vill ha uppmärksamhet och vill säga till när ni är färdiga 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juli, 2018 / 12:44

   Haha jaa. Han är precis som jag, har inget tålamod 😉

 2. 1 juli, 2018 / 19:13

  åh vad fina bilder

 3. 1 juli, 2018 / 19:40

  Hehe ja jag förstår att det inte alltid är lätt att byta om ut sådär 🙂

 4. 2 juli, 2018 / 00:14

  Härligt att ha ett arbete som gör att man kan tillbringa tid med sin hund som gör den mer lycklig 🙂

 5. 2 juli, 2018 / 00:19

  Men gullis då 😀 Miin hund tycker inte heller om när jag är borta för mycket ;D

 6. 2 juli, 2018 / 12:25

  vill bli fotograferad men inte för länge och inte om det inte är på hans villkor haha, så typiskt hundar :p kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juli, 2018 / 12:43

   Vi fotograferade dock inte honom utan mig. Han blev uttråkad när vi var inne på sista outfiten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.