4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Tycker den är helt fantastisk men lite svår att styla


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sandaler/River Island – Kjol/Bikbok – Kimono/Lindex – Väska/Dune London – Armband/Blandat

Jag är så himla glad över att jag köpte denna kjolen. Tycker den är helt fantastisk men lite svår att styla. Det är väldigt mycket färg men vitt funkar alltid. Som ni säkert vet så älskar jag klänningar. Inte bara för att det är så himla bekvämt men också för att det enda man behöver matcha klänningen med är ett par skor och en väska. Jag skrev i början av året att jag denna sommaren skulle använda mer kjol och fortsätter vädret vara på topp så kommer det absolut att bli så.

Idag har jag inga större planer förutom att vi ska ut på middag senare ikväll med våra vänner. Tänkt ge mig ut på ett träningspass om en stund. Jag vill försöka träna 4 gånger i veckan men pollen tar dö på mig. Igår när vi fotograferade kunde jag inte andas genom nästan och ögon rann. Jag tar ingen pollenmedicin. Jag förstår att jag får skylla mig själv men jag känner inte att jag lider av det. Visst det var jobbigt igår att fotografera och vissa dagar kan jag inte andas alls genom näsan men jag har personer i min närhet som mår så mycket sämre av pollen än vad jag har. Jag hoppas inte att det kommer bli värre för mig men detta är anledningen till varför träningen inte har varit på topp.

Hur fina är inte mina armband. Jag har faktiskt tagit mitt Juicy Couture halsband och börjat använda de som armband då jag tycker det är för kort som halsband. Jag har även ett armband från Biancas första kollektion från Guldfynd. Båda dessa har jag fått av mina barndomsvänner och det betyder så mycket att kunna bära dom med mig. Smycken har man ofta väldigt sentimentala känslor för. Har ni något smycke som betyder extra mycket för er?

16 Kommentarer

 1. 2 juli, 2018 / 13:31

  Så himla snyggt matchat fina du! 😀 Kramis

 2. 2 juli, 2018 / 14:01

  Tycker du hade stylat det riktigt snyggt!!! Du är så vacker!

 3. 2 juli, 2018 / 16:03

  färgglad du var 😀 så fin väska också!

 4. 2 juli, 2018 / 17:18

  Wow, verkligen så snygg kjol! ^^ Håller med om att klänning är så himla bekvämt när man slipper matcha så mycket, haha!

 5. 2 juli, 2018 / 20:27

  Vilken helt fantastisk kjol du hittat ♥ Jättefin

  Haft en bra helg annars?
  Kram

 6. Maria
  3 juli, 2018 / 09:20

  Du är så vacker! Näst sista bilden, alltså wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.