3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Denna veckan har jag haft


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag fick ju hem en massa härliga nagellack från mitt favorit märke OPI. Denna veckan har jag haft detta rosa lacket och jag älskar det. Nu har det gått över en vecka sen jag målade på det och det är fortfarande lika fint. Älskar nagellack som håller och sitter på i ca två veckor då jag inte alltid orkar måla nytt varje vecka. Jag använder denna borttagningsprodukten för att få bort mitt nagellack och det är utan tvekan den bästa som jag testat. Den får till och med bort nagellack med glitter utan att man behöver ösa på med starka medel. Vilken färg har ni mest av där hemma när det kommer till nagellack?


I got some nail polish from my favorite brand OPI. This week I decided to have the pink color and I love it. It has been over one week since I put it on and it still looks so good. I love nail polish that don´t fade right away and that will look good for two weeks. It´s not always I have the time to paint my nails every week so this is really a brand for busy people. To remove my polish I use this product and it is the best one I have ever tested. It can even take off polish with glitter in them. What color do you have the most of at your home when it comes to nail polish?

Brun / Nude / Gammelrosa / Babyrosa / Ceriserosa

12 Kommentarer

 1. 7 juli, 2017 / 15:39

  Såååå himla fina färger! Kram

 2. 7 juli, 2017 / 21:21

  Fina färger 😀

 3. 7 juli, 2017 / 23:50

  Men så fint!

 4. Busan
  8 juli, 2017 / 09:41

  Hejsan 🙂 Du hänvisade till ett nagellackborttagning som skulle vara bra, men länk saknas. Då jag är på jakt efter just detta vore de toppen om du har möjlighet att maila produktnamnet till mig(eller bara svara här så klart). Tack för en bra blogg :-9

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2017 / 10:19

   Hej. Jag ber om ursäkt men jag hade helt glömt av att länka till produkten xD Den ska vara länkad nu! Tack för att du sa till 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.