5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Men det jag fick hem var


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Man brukar säga att det viktigaste en influencer har är sina följares förtroende. För mig är det viktigt att vi har en dialog och att ni tror på mig som person därför känner jag att jag vill vara ärlig med er. Om ni följer mig på instagram så vet ni redan vad detta inlägget kommer handla om.
/
It is usually said that the most important thing an influencer has is their followers’s trust. To me it is important that we have a dialogue and that you believe in me as a person. Therefore I feel I want to be honest with you. If you follow me on instagram then you already know what this post will be about.

Jag skrev igår att jag skulle beställa hem denna blombuketten men det jag fick hem var blommorna på bilderna. Jag trodde först att någon i min närhet hade beställt buketten tills jag läste lappen och insåg att det var min bukett. Jag ringde upp butiken och förklarade att buketten jag beställt är inte vad jag fått hem. Jag fick då till svar att det är omöjligt för dom att ha alla blommor i lager och att dom försöker efterlikna buketterna efter färgerna så gott dom kan. Han sa att jag fick komma in och byta om jag ville men jag känner inte att jag varken har ork eller tid. Känns bara så tråkigt att man får en helt annan bukett. Vill även påpeka att det skiljer sig från stad till stad. Andra städer har förhoppningsvis betydligt större sortiment av blommor. När Johan har beställt blombud till mig så har buketterna alltid sett ut som på bilderna så jag måste säga att jag är väldigt besviken.
/
I wrote yesterday that I would order this flower bouquet but what I got home was the flowers in the pictures. I first thought that someone else had ordered the bouquet until I read the letter and realized it was my bouquet. I called the store and explained that the bouquet I ordered is not what I got home. They said that it is impossible for them to have all the flowers in stock and that they try to imitate the bouquets after the colors as much as they can. He said I could come in and change it if I wanted to, but I don´t feel I have the time or the energy. Feels so sad that I got a completely different bouquet. Also want to point out that it differs from city to city. Other cities hopefully have a much larger range of flowers. When Johan has ordered a flower for me, the bouquets have always looked like the pictures so I have to say I am very disappointed.

12 Kommentarer

 1. 7 juli, 2017 / 10:22

  Men! Vad tråkigt… förstår så klart att de inte kan ha hur mycket som helst hemma på lager, men man vill ju ha det man beställt!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2017 / 10:44

   Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte det är okej att man försöker efterlikna efter färgen på blommorna. Jag har fått en helt annan bukett. Inte en enda blomma stämmer överens med bilden förutom en men då är den i fel färg. Har man så få blommor i sortimentet då borde man tacka nej till beställningen och låta en annan återförsäljare ta beställningen som faktiskt har blommorna.

 2. 7 juli, 2017 / 11:21

  Nej vad tråkigt med blommorna och jag förstår att du blev besviken! Kramis

 3. 7 juli, 2017 / 12:08

  tråkigt att det blev så. Men denna buketten var också helt otroligt fin!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2017 / 10:37

   Den är fin men väldigt långt ifrån vad jag hade tänkt mig :/

 4. 7 juli, 2017 / 14:23

  Vilken skillnad o man kan ju tycka att dom skulle höra av sig när dom inte har något liknande de man har beställt :S
  Den buketten du fick hem va me fin 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2017 / 10:37

   Ja jag tycker också att dom borde hört av sig och sagt att dom skickar en helt annan bukett men hoppas att den kommer bli lika bra.

 5. 7 juli, 2017 / 15:55

  Men vad trist! Nu tyckte jag att buketten ändå var fin men klart att det är tråkigt att inte få det man vill ha. Det minste dom kunde gjort var att ringa upp dig och säga ” sorry men tyvärr finns inte alla blommorna för denna bukett, ska vi skicka ett annat förslag eller vill du byta?”

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2017 / 10:36

   Ja men precis! Har man inte någon av blommorna inne då tycker jag att man borde ringa upp kunden och förklara. Ingen blomma i min mening är ful men detta är så långt ifrån vad jag tycker om så det kändes jätte tråkigt 🙁

 6. 7 juli, 2017 / 16:21

  Vad synd! Det står ju på hemsidan att de kan avvika något, men att avvika helt är ju helt tokigt! Här i Umeå beställde jag blombud till Erik en gång, som han skulle få medan jag var på jobbet. Han ringde och var så himla glad och rörd. När jag kom hem såg jag att jag hade fått världens minsta, fulaste lilla skrynkel, såg typ ut som buketterna från ICA. Nej fyfan.

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2017 / 10:35

   Ja det läste jag också men som du skriver den avviker helt! Enda blomman som stämmer överens är inte ens i rätt färg xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.