1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Denna veckan började positivt

Denna veckan började positivt

Klockan sju ringde larmet och klockan åtta var jag på gymmet. Och vet ni vad? Idag skaffade jag gymkort! Jag har tidigare bara haft ett prova på kort men jag är så himla nöjd med gymmet och personalen så jag köpte ett gymkort nu istället för att vänta ut prov tiden. Jag älskar att träna och desto svettigare jag blir desto nöjdare är jag.

Jag har i många år haft en bild av vem jag vill vara och nu är jag hon. Jag är hon som bor i den finaste lägenheten, som tränar regelbundet, har en fin relation till vänner och familj. Ett förhållande som är starkare än Wolverines adamantium klor. Nu de senaste dagarna så har jag börjat känna mig glad igen. Jag är inte lika stressad utan börjar inse att allt kommer bli bra. Jag tror att mycket kommer släppa när vi har fått de möblerna som fattas. Då kommer det förhoppningsvis börja kännas som hemma. Det luktar fortfarande målarfärg/slipat golv när man kommer innanför dörrarna men snart så hoppas jag att det börjar dofta hemma.

Denna veckan började positivt

Ni vet vilken brutal otur vi har haft sen vi flyttade hit. Det har varit så himla jobbigt och ingen av oss har ens kunnat känna glädje över att vi precis har flyttat in i vår drömlägenhet. Men nu börjar det sakta men säkert vända. Egentligen borde jag inte skriva det förrän vårt matbord och soffa har kommit men jag upplever själv att jag mår bättre och känner mer glädje här hemma nu.

2 Kommentarer

 1. 4 juli, 2023 / 19:14

  så härligt att du är den du drömt om att vara! hoppas allt vänder för er nu 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juli, 2023 / 19:26

   Idag kom nästa drulle som ett brev på posten 🤣 Men nu är vi rätt vana så man lever på ändå 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.