0   7
3   20
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35

Igår var vi ute och fotograferade på rapsfältet


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Asos.com & Nelly.com

Igår var vi ute och fotograferade på rapsfältet
Klänning – Free People

Igår var vi ute och fotograferade på rapsfältet

Platsen där vi brukar fotografera på får inga blommor i år. Varför vet jag faktiskt inte. Men långt bort i horisonten såg vi gula fält så vi fick åka en bra bit för att ta oss dit. Dock var fälten vid en 70 väg så vi visste inte riktigt hur vi skulle parkera men tillslut så hittade vi en plats och så fick vi gå en stund på vägen för att ta oss dit. Ja vi kunde ha dött men vad gör man inte för content? haha. Klänningen är min senaste som jag köpte i början av året tror jag. Free People gör de mest magiska klänningarna. Är osäker på om den fortfarande finns kvar men jag hittade två betydligt billigare varianter. Denna har 70% rabatt och kostar bara 119 kronor. Denna kostar 299 kronor.

Fullspäckat schema

Både igår och idag har det varit fullspäckat schema. Jag försöker ligga en vecka fram på youtube då det tar så himla mycket tid att spela in, redigera, rendera och sen att texta alla videos. Jag skulle gissa på att en video tar minst 12 timmar om inte mer. Sen har jag bloggen, facebook och fyra instagram konton som ska uppdateras, svara på kommentarer osv. Mailen som går i ett. Förhandla om samarbeten, avtal, betalningar. Maila om obetalda fakturor. Det är så mycket jobb bakom allt det som syns på sociala medier, mycket mer jobb än vad många tror. Bara dessa två bilderna som är med i inlägget tog sammanlagt 3,5 timme att skapa. Jag skriver inte detta för att gnälla utan jag har hela tiden försökt ge er en så stor inblick i mitt jobb som jag bara kan. Jag kan själv uppleva att väldigt få influencers pratar om hur de arbetar och vad de gör. Vilket jag tycker är synd för jag tror väldigt många har frågor och funderingar. Och alla jobbar annorlunda för vi har alla olika förutsättningar.

Therese Lindgrens senaste video

En sista sak jag vill ta upp innan jag fortsätter arbeta är Therese Lindgrens senaste video. Det är första vloggen i hennes vloggvecka och det kan vara en av de bästa hon gjort. Jag tycker hennes reaktion är så äkta och jag önskar verkligen att fler stora profiler hade vågat visa lika mycket känslor när de har kommenterat ämnet.

Dela

12 Kommentarer

 1. 19 maj, 2020 / 18:18

  Önskar att vi hade rapsfält här, saknar dem så denna våren :'( Jag har ju bara sett snö hittills haha!

 2. 19 maj, 2020 / 19:27

  Åh vilka fina bilder på dig och jag har inte hunnit se Thereses senaste video ännu. Kramis

 3. 19 maj, 2020 / 20:42

  Rapsfälten är ju helt magiska nu <3 Så fin du är!!

 4. 19 maj, 2020 / 20:51

  Åh så fina bilder <3

 5. 20 maj, 2020 / 07:37

  Men så fina bilder och såå fin klänning!! Passar dig så bra 😀 Så härligt att du hittade ett rapsfält att fota på också😍 Hoppas allt jobb går bra när du har så fullspäckat schema, de är så mycket jobb bakom influencers yrke som inte många förstår sig på nej!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2020 / 11:47

   Tråkigt bara att jag inte hade samma fina ljus som du hade i dina bilder 😆

 6. 20 maj, 2020 / 08:15

  Men åååh, magiskt med Rapsfält!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.