9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Hela lägenheten fick ett enormt lyft

Vilken helg vi hade! I vloggen får ni se när vi köper en möbel som väger hela 70 kg och monterar ihop den. Hela lägenheten fick ett enormt lyft och det är så himla fint här hemma nu. Inte helt klart men vi trivs så himla bra nu. Sen på Lördagen gick vi ut och firade min sambo tillsammans med våra vänner. Det blev en lyckad kväll och man blir extra glad när man fångar såna stunder på film. På Söndagen fyllde min sambo 27 år och det firade vi ute i Öresjö med hans pappa och den sidan av släkten. Kan också säga att denna vloggen innehåller inte en enda växt om jag minns helt rätt. Kan dock säga att det lär aldrig hända igen haha.

Produktiva Måndagar

Ja ni vet hur jag tycker om att starta mina veckor. Men denna Måndagen så hade jag inget val. Detta är utan tvekan den mest fullbokade veckan jag någonsin haft i mitt liv. Jag har hundarna alla dagar denna veckan, samarbeten som ska skrivas och faktureras, vlogga, paket som ska hämtas och fotograferas. Samt att min sambo ska ha kalas nu i helgen som jag ska baka tårta till.

Min kalender är så klottrad att det inte ens finns plats att skriva någonstans. Men så länge jag skriver ner och stryker över så missar jag inget. Jag älskar att mitt jobb varierar så mycket i arbetsuppgifter men det är inte lätt att vara egenanställd. Jag är den enda som kan få mina företag att gå runt och det är mer jobb än vad många tror. Tankarna om att faktiskt boka resan till Norge känns mer lockande än någonsin. Jag som inte har varit utomlands sen 2014 skulle faktiskt behöva unna mig detta. Det blir naturligtvis ingen semester. Men att få komma till en ny plats, framförallt en plats som jag har drömt om att få besöka i så många år skulle göra gott för själen.

Dela

12 Kommentarer

 1. 2 april, 2019 / 09:21

  Du är verkligen så duktig på att sminka dig, är så sugen på Caia-paletten 😀 Att stryka listor är så härligt, eller det blir en lyckokänsla nästan :’D Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2019 / 09:31

   Tack 😀 Ja men visst är de skönt att stryka över 😉

 2. 2 april, 2019 / 10:07

  Lycka till med allt du ska göra i veckan och vad roligt att du vill resa till Norge 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2019 / 09:30

   Ja det är kul men samtidigt så hade det inte skadat att vara ledig en dag denna veckan 😛

 3. 2 april, 2019 / 14:20

  Kul med födelsedagsfirande 😀 Hoppas veckan går bra med allt <3

 4. 2 april, 2019 / 14:51

  Och du är sååå värd att åka till Norge även om det inte är semester! Norge är ett fantastiskt land! Var i landet ska ni åka? Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2019 / 09:30

   Vi har inte riktigt bestämt vart än, men till någon fjord i alla fall 😀

 5. 3 april, 2019 / 20:23

  alltså det blev sååå snyggt med nya skrivbordet

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2019 / 08:30

   Visst blev det? 😀 Gjorde en så otroligt stor skillnad i hela lägenheten. Nu matchar den även sängen och sittdynorna då de också går i grått 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.