1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Produkterna är 100% veganska, utvecklade och producerade i Sverige


Detta inlägget innehåller annonslänkar & pressutskick

Vet ni hur glad jag blev när detta trillade ner i brevlådan! Jag har hört så mycket bra om Maria Nila men har aldrig själv testat produkterna. Produkterna är 100% veganska, utvecklade och producerade i Sverige vilket jag anser är ett enormt stort plus då märket värnar både om natur och djur.

Som jag berättat för er tidigare så har jag haft problem med mjäll. Det har blivit mycket bättre sen jag bytte till mjällschampoo men därför ska det bli extra kul att få testa Maria Nila Heal som behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. Jag kan säga att mina förväntningar är enormt höga då jag aldrig läst ett enda negativt ord om märket eller produkterna.


Do you know how happy I became when this came in the mailbox! I’ve heard so much good about Maria Nila but I´ve never tried the products myself. The products are 100% vegan, developed and produced in Sweden, which I think is a huge plus since it benefits both nature and animals.

As I told you earlier, I have had dandruff problems. It has become much better after switching to dandruff shampoo. It will be extra fun to test Maria Nila Heal who treats and prevents dandruff and other scalp problems, counteracts hair loss and stimulates hair growth. I can say that my expectations are enormously high because I have never read a single negative word about the brand or the products.

14 Kommentarer

 1. 6 oktober, 2017 / 11:11

  Låter som produkter för mitt hår och tack för tipset! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2017 / 10:16

   Jag tycker absolut att du ska kolla upp dom 😀

 2. 6 oktober, 2017 / 12:38

  Älskar deras produkter!!

 3. 6 oktober, 2017 / 13:30

  Hoppas du inte blir besviken 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2017 / 10:16

   Jag förstår varför för dom verkar riktigt bra 😀

 4. 6 oktober, 2017 / 15:48

  men åååh så roligt 😀 heja! Verkar vara toppenprodukter <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2017 / 10:15

   Jag testade produkterna samma dag som jag fick dom och mitt hår blev så fint 😀

 5. 6 oktober, 2017 / 16:13

  Å måste verkligen ta och testa det märket!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2017 / 10:15

   Det tycker jag absolut 😀 Jag är väldigt positiv 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2017 / 10:13

   Ja det tycker jag absolut att du ska göra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.