3   31
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Dagens planer


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Yvesrocher.se

Dagens planer

Hoppas att ni haft en fin helg! Igår hade jag en myssöndag. Startade dagen med en dusch, sen använde jag två olika ansiktsprodukter. Först denna peelingen som rengör på djupet. Älskar peelingar. Sen använde jag denna ansiktsmasken som verkligen går in i porerna. Jag tycker att ansiktsmasker/peelingar gör en sån stor skillnad på min hud. Direkt efter att jag har använt dessa produkterna så får jag en sån lyster. Man kan verkligen se att huden mår bra av dom.

Dagens planer

Idag skiner solen men det blåser en hel del. Planen är att filma en eller två videos idag. Har känt mig väldigt inspirerad till att filma videos vilket är så roligt. Det är omöjligt att tvinga fram sin kreativt så när man väl känner sig inspirerad då är det bara att köra. Men innan jag börjar filma och tar hand om all tvätt idag så ska jag äta en lika lyxig frukost som igår. Ni vet att jag inte är någon frukost människa men igår fick jag ett sånt sug efter en gomacka. Och gott var det!

Dagens planer

Idag fyller min svärfar 50 år och till helgen väntar 50 års kalas. Jag har nog aldrig sett fram emot någon annans födelsedag så mycket som jag gjort för denna. Största anledningen är min sambos farmor. Hon är dement och enda sedan Nyår så har hon pratat om min sambos pappas födelsedag. Hon har ringt oss sent på kvällarna för att prata om det, varje gång vi varit där så har hon pratat om det.

Demens är en fruktansvärd sjukdom och den är jobbigast för oss anhöriga

Det är så extremt påfrestande och tröttsamt att behöva svara på samma sak om och om igen. För några veckor sedan så kom vi dit ut och såg att hon hade slängt gräsfrön i hela min rabatt… Av någon anledning har hon fått för sig att det aldrig har varit en rabatt där och att det ska vara en gräsmatta. Och det här med att få för sig saker händer oftare nu. Som tur är så är min sambos farfar helt klar i huvudet så man får alltid dubbelkolla med honom om vad som stämmer och inte. Men jag tror kalaset kommer bli super roligt och vi får bara hoppas på att de fina vädret håller i sig.

Dela

2 Kommentarer

  1. 13 juni, 2022 / 15:57

    Vilket härligt sätt att starta morgonen på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.