0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

En heldag med mina favorittjejer

En heldag med mina favorittjejer

Min dag började med ett besök hos tandläkaren. Jag älskar att gå till tandläkaren och detta besöket var amazing för tandhygienisten kunde se stor skillnad. Jag har min försäkring via tandvården. De senaste åren har jag legat i grupp tre vilket betyder att jag har betalat 126 kronor i månaden. Jag har varit väldigt sur över detta då jag aldrig har haft hål. Men tandhygienisten förklarade att man ofta flyttas upp en grupp när man får sina visdomständer. Men efter mitt besök idag så flyttades jag till grupp två vilket betyder att jag kommer betala 80 kronor i månaden istället.

Att jag har använt tandtråd har gjort en enorm skillnad. Jag hade lite inflammation i tandköttet vid tänderna som är bredvid visdomständerna men nu vet jag att jag ska vara lite extra noga där. Efter besöket så började jag dock känna mig illamående och jag har haft fruktansvärt ont hela dagen. Var till och med tvungen att ta en Alvedon för jag hade så ont.

En heldag med mina favorittjejer

Men trots smärtan så har jag haft fullt upp med mina tjejer idag. Jag och Nala hade en jätte mysig promenad. Hon gick så himla fint i kopplet idag. Vi har märkt att hon ibland börjar dra i kopplet men jag tycker hon är så otroligt snabb med att gå tillbaka till att gå fint. Hon är bara 1 år gammal så det kommer komma perioder där hon vill testa gränserna men jag kunde inte vara mer stolt över henne.

En heldag med mina favorittjejer

Sen klockan 17:00 åkte vi och hämtade Smilla. Idag ska vi ha henne hela kvällen vilket är så himla mysigt. Hennes matte hade bokat in två promenader men då blir det enklast för oss om hon är med oss där i mellan än att vi ska gå fram och tillbaka två gånger. Sen så slipper hon vara ensam i flera timmar så det är en win win situation. Så hon åkte med oss ut på en runda i skogen vilket hon tyckte var så himla roligt. Nu ligger hon här i sängen bredvid mig och sover medan jag kollar på tredje säsongen av Stranger Things.

Och just det! Jag hittade min vloggkamera. Den låg i vår bil men eftersom sambon hade med sig nycklarna till konferensen så kunde jag inte komma in i vårt garage. Är så glad att den inte hade blivit glömd ute i Öresjö. Så igår publicerade jag denna vloggen som ni kan se här ovan om ni är nyfikna på mina odlingar.

Dela

6 Kommentarer

  1. 10 juni, 2022 / 19:43

    Vilken sötis du ha fått umgås med !

  2. 11 juni, 2022 / 15:40

    alltså så himla söt, vill bara krama om bilderna hihi

  3. 12 juni, 2022 / 21:27

    Åh så söt hihi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.