1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Då börjar jag utbildningen

Då börjar jag utbildningen

Först måste jag börja med att tacka för alla gratulationer och hejarop från er. Det värmde verkligen och jag fick till och med besöksrekord på bloggen i Måndags när jag gick ut med att jag skulle börja studera.

Idag kom allt material som jag ska ha under utbildningen. Det var mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Nu känns det på riktigt! Jag har ett pirr i magen. Samma pirr som man hade när man var liten och skulle tillbaka till skolan efter sommarlovet. Jag tror detta kommer vara väldigt lärorikt för mig. Inte bara att jag får lära mig nya saker kring ett ämne som jag älskar. Men jag tror jag kommer växa något enormt som person.

Jag är jätte rädd för att testa nya saker

Främst för att jag inte vill göra fel. Det är verkligen något som har hållit mig tillbaka i många år. Jag vet att det är genom våra misstag som vi lär oss och utvecklas mest. Men av någon anledning så får jag sån prestationsångest att jag hellre skiter i att ens försöka. Men nu ska det bli ändring på det! Med allt stöd som jag har så hoppas jag att jag kan vända min rädsla. Många av mina vänner har studerat och studerar just nu så skulle det vara något så vet jag att jag kan be dom om hjälp. Vilket känns väldigt tryggt. Sen har jag naturligtvis tillgång till både forum och min lärare via skolan.

Då börjar jag utbildningen
Tankarna började verkligen snurra när jag såg allt som jag skulle få använda mig av i min utbildning. Mycket känner jag till sedan tidigare medan vissa saker var helt nya för mig. Vilket äventyr detta ska bli!

Frågor kring utbildningen

Jag har fått väldigt mycket frågor kring utbildningen. Jag har valt att inte gå ut med vart jag studerar förrän jag är klar med utbildningen. Under mina studier så kommer jag blogga väldigt mycket om just studierna och jag vill inte att mina åsikter ska påverka någon. Därför känns det bättre att berätta vart jag har valt att studera när utbildningen är klar. Då jag har valt att studera 100% distans så får jag bestämma själv när jag vill börja studera och hur mycket. Jag har valt att börja studera nu på Måndag den 1 Mars. Det känns bra att börja på en Måndag och en helt ny månad. Det ska bli så roligt att äntligen få göra detta. Jag tror det kommer gå väldigt bra att kombinera både studier med jobb. Det svåra blir väl att strukturera upp allt så att jag även får vara ledig. Men allt kommer att lösa sig.

Dela

6 Kommentarer

 1. 25 februari, 2021 / 09:42

  Imponerande att du väljer distans!! Inte ens tänkt att det går… Men det är såklart det går!! 😀
  Ska bli jätte kul att följa detta! Kramis

 2. 25 februari, 2021 / 11:44

  Men ooo vad spännande!

 3. 6 mars, 2021 / 16:36

  Så så så ROLIGT att du är igång nu och JAAA, det där med att man lär sig av misstag, testa eller bara att våga är så sant och det tror jag stenhårt på. Det här fixar du, och kommer passa dig som handen i handsken! 😀 LYCKA TILL MED ALLT!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2021 / 18:05

   Tack för allt stöd du ger mig Johanna. Betyder så mycket ska du veta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.