4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

City Sallad är perfekt för dig som vill ha en nyttig och hälsosam lunch


Detta inlägget är i annonssamarbete med citysallad.se

Hälsa är en viktig del av mitt liv. I mitt jobb som Dog Walker går jag väldigt mycket och det har en positiv effekt på mig. Jag mår bra av att få vara ute i naturen, ladda om och att gå promenader med hundarna ger mig sån glädje. När det kommer till mat så äter vi mycket husmanskost hemma. Jag är inne i en period där jag äter frukost vid 10:00 och jag hoppas att detta kommer hålla i sig. Lunch vid 14:00 och sedan äter vi middag klockan 18:00 ungefär.

Grönsaker har alltid varit en del av mitt liv. Det är en självklarhet att man har sallad eller någon typ av grönsaker till maten. När det kommer till lunch så vill jag gärna äta något som är lätt. Det sista jag vill är att hamna i en matkoma då man fortfarande har arbetstimmar kvar. City Sallad är perfekt för dig som vill ha en nyttig och hälsosam lunch levererad till dig. Dom finns i Stockholm, Solna och Uppsala. Två restauranger i Uppsala, en på Skeppsbron i Stockholm och även en i Solna. Men har man inte möjlighet att ta sig till dessa restaurangerna så kan man beställa direkt från hemsidan. Chilimarinerad kycklingfilé, marinerade nudlar, cashewnötter och grana padano, Varmrökt lax, avocado och ägg eller varför inte Ginger Oumph, avokado och cashewnötter. Det vattnas i munnen bara av att läsa deras menyer. Det som jag tycker är det bästa förutom att maten låter fantastiskt god är att dom levererar till dig. Oavsett om du är hemma eller på jobbet så kommer City Sallad till dig. Det ingår även bröd och dryck vilket absolut göra dom prisvärda. Någon av er som har testat att äta hos dom och vad tycker ni?


Detta inlägget är i annonssamarbete med citysallad.se

18 Kommentarer

 1. 15 januari, 2018 / 17:39

  Så bra tips, sallad är ju så gott och smidigt! ^^

 2. 15 januari, 2018 / 18:43

  Sallad är gott! 🙂

 3. 15 januari, 2018 / 20:20

  Såg gott ut!

 4. 15 januari, 2018 / 20:58

  Men vad gott och trevligt det ser ut!!

 5. 15 januari, 2018 / 21:03

  Ser otroligt gott ut! Kram

 6. 15 januari, 2018 / 21:41

  Åh så gott 😀

 7. 15 januari, 2018 / 23:09

  vi försöker ofta faktiskt att göra sallad till maten här även om den inte alltid innehåller allt

  • dixiwonderland
   Författare
   16 januari, 2018 / 09:46

   Men det är charmen med grönsaker. Allt behöver inte vara inkluderat för att det ska vara gott 🙂

 8. 16 januari, 2018 / 06:44

  Jag föredrar alla ggr att göra min mat själv. Är väldigt kräsen med sånt så jag har nog säkert egentligen hört eller gått förbi men inte lagt det i minnet *S* Så som du skriver i texten så verkar det var riktigt smarriga sallads-menyer… verkligen ett inspo att efterlaga salladerna senare i sommar =D… det tackar jag för! TREVLIG VECKA på dig tjejen.

  • dixiwonderland
   Författare
   16 januari, 2018 / 09:45

   Jag tycker också att deras sallader låter så himla goda 😀 Känns väldigt nytänkande 😀

 9. 17 januari, 2018 / 06:04

  Men mums!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.