1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Cicamed | Ekologisk hudvård


Detta inlägget innehåller annonslänkar & ett pressutskick

Jag sitter här med ett leende på mina läppar medan jag skriver detta inlägget. Det bästa med mitt jobb är att kunna ge er tips oavsett om det är rabattkoder eller nya produkter. Jag har sen flera år tillbaka använt Yves Rochers Hydra Vegetal hudvårdsserie som jag älskar. Då den serien fungerar väldigt bra på min hy så har jag inte testat något annat förrän nu.

Cicamed är ett svensktillverkat ekologiskt hudvårdsserie. Jag har under några veckors tid nu använt deras 24h Antioxidant ansiktskräm som är speciellt framtagen för torr hud. Innehåller närande ingredienser som ekologiska oljor, shea- och kakaosmör samt aloe vera, allt för att din hud ska återfuktas ordentligt. Det är en väldigt fet hudkräm men den absorberas in så fort i hyn att den aldrig ger en känsla av fet hy. Jag tycker den är så himla bra och därför blev jag så glad när jag fick hem mer produkter från märket.

Rye Antioxidant och Cleanser Antioxidant har jag inte hunnit prova än men jag ser verkligen fram emot att börja använda dom redan ikväll. Så himla kul att kunna testa ekologiska produkter som är tillverkade i Sverige. Jag kommer återkomma senare med en utvärdering kring produkterna men än så länge är jag väldigt positiv.


I’m sitting here with a smile on my face while I´m writing this post. The best thing about my job is to be able to give you tips, whether it’s discount codes or new products. I’ve been using Yves Rocher’s Hydra Vegetal skin care series for years. Since the series works very well for me I have not tested anything else until now.

Cicamed is a Swedish made organic skin care series. For a few weeks now I have used their 24h Antioxidant face cream specially designed for dry skin. Contains nourishing ingredients like organic oils, shea and cocoa butter and aloe vera, all for your skin to be moisturized properly. It is a very thick cream but it is absorbed so quickly in the skin that it never gives a feeling of oily skin. I think it’s so good, so I was so happy when I got home more products from the brand.

Rye Antioxidant and Cleanser Antioxidant I have not tried yet but I’m really looking forward to using them already tonight. So fun to try organic products that are made in Sweden. I will come back later with an review of the products, but so far I am very positive.

12 Kommentarer

 1. 26 oktober, 2017 / 16:08

  Åh så kul, ser fram emot att läsa vad du tycker 🙂

 2. 26 oktober, 2017 / 16:32

  Bra tips 🙂

 3. 26 oktober, 2017 / 18:45

  Bra tips! Såå bra med ekologiskt och att det är tillverkat i Sverige!!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 oktober, 2017 / 11:42

   Verkligen! För min del så gör det verkligen att jag vill handla från de företaget 😀

 4. 26 oktober, 2017 / 20:47

  Vad kul med tips och det är ju så roligt att få testa nya produkter! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 oktober, 2017 / 11:41

   Ja och dessa gillar jag verkligen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 oktober, 2017 / 11:41

   Jag är helt förälskad! Använt cleansern och ögonkrämen sen igår. Dom känns så bra på huden och framför allt ögonkrämen då den inte gör ögat irriterat 😀

 5. 26 oktober, 2017 / 23:57

  bra tips de har bra saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.