8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Sista chansen att få 20-25% rabatt


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Kappa / Klänning / Kappa / Klänning / Kappa / Blus / Väska
Stövlar / Boots / Klänning / Väska / Blus / Blus

Jag äger nästan inga svarta plagg i min garderob vilket måste verka helt galet, speciellt om man bor i Sverige. Här älskar folk att klä sig i svart men jag har aldrig känt mig bekväm i att vara svart from head to toe. Men när jag såg alla dessa plaggen/accessoarerna och skorna då var jag bara tvungen att göra ett inlägg om dom. Idag är också sista chansen för er att få 25% rabatt hos Nakd och 20% rabatt hos Nelly. Jag beställde hem lite smått igår så som doftljus. Man behöver inte alltid köpa en massa kläder. Idag får ni även 25% rabatt på skönhetsprodukter hos Boozt. Perfekt för er som vill unna er lite dyrare märken.


I have almost no black clothes in my wardrobe which sound a bit crazy, especially if you live in Sweden. Here people love to dress in black but I have never felt comfortable in being black from head to toe. But when I saw all these garments/accessories and shoes then I just had to make a post about them. Today is also the last chance for you to get 25% discount at Nakd and 20% discount at Nelly. I ordered some stuff yesterday like scented candles. You do not always have to buy a lot of clothes. Today, you also get a 25% discount on beauty products at Boozt. Perfect for those who want to buy a little more expensive brands.

Dela

16 Kommentarer

 1. 26 oktober, 2017 / 09:54

  Bästa tipsen på rabatter! Jag har för övrigt maaaassa svart i min garderob, haha!

 2. 26 oktober, 2017 / 10:32

  Så himla många fina grejer! Kram

 3. 26 oktober, 2017 / 10:43

  Så mycket snyggt och bra tips! 😀 Kramis

 4. 26 oktober, 2017 / 14:51

  Å jag som har allt för mycket svart i min garderob haha!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   27 oktober, 2017 / 11:43

   Tror det är jag som är den udda personen som knappt har något svart 😉

 5. 26 oktober, 2017 / 18:41

  Jag trivs faktiskt helt OK i svart 😀 Så jag skulle kunna klicka hem det allra mesta här, hehe ;))

 6. 26 oktober, 2017 / 21:10

  svart är sååå snyggt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.