12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Bygelbh från Dorina


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Idag fick jag hem denna underbara bh:n från märket Dorina. Jag har aldrig handlat från de märket tidigare men något säger mig att detta inte kommer bli den sista. Jag har en bygelbh sen tidigare och det är det enda som jag vill använda. Är så himla trött på allt som heter push-up och därför älskar jag bygel bh:ar. Men det kan vara svårt att hitta några som är fina. Det finns en risk för att dom kan se tantiga ut men efter sport:bh så är detta utan tvekan den bästa bh:n som man kan ha. Det som jag gillar med denna är att den har detaljer även på banden. Tycker det är så himla fult när man hittar en jätte fin bh men så är banden helt kala.

Den är otroligt bekväm och kommer vara perfekt för de vara sommardagarna. Den finns i vitt men också i svart om man föredrar det. Jag har hamnat i en riktig shoppingbubbla denna våren. Hittar så mycket fint överallt och så brukar det faktiskt inte vara för mig under denna årstiden. Nu väntar man bara på att det ska bli bra väder så att man kan börja använda allt som man köpt. Vilken typ bh:ar föredrar ni?

24 Kommentarer

 1. 3 maj, 2018 / 16:04

  Vilka vackra bilder. Väldigt fin bh också!

 2. 3 maj, 2018 / 16:18

  Insåg idag att jag måste köpa ny bh, har gått ner massor! Den här var ursöt!

 3. 3 maj, 2018 / 17:38

  Oj, vad fin! Älskar spets & detaljer på BHar 🙂

 4. 4 maj, 2018 / 12:07

  Så himla fin och vad skönt att den är så bekväm, så viktigt! 🙂 Ja, galet mycket snyggt som kommit i vår, vill ju handla allt haha 😉

 5. 5 maj, 2018 / 08:04

  Utan bygel föredrar jag, och gärna ”rena” alltså typ t-shirtbh eller sportbh. Din är supervacker 🙂

 6. 5 maj, 2018 / 19:09

  vad fin, fina bilder också!

 7. Caroline
  5 maj, 2018 / 22:29

  Herre gud vilka fina bilder. Och jätte fin bh tycker den var mycket finare på dig än på modellen.

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2018 / 10:34

   Men gud va rörd jag blir! Tack så jätte mycket 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.