1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Jag snodde med mig Oliver hem

Jag snodde med mig Oliver hem

Har ni sett vem som fick följa med mig hem idag? Man dör ju sötdöden fer sure! Oliver var bokad för en dubbelpromenad idag och då han var sista vovven så skrev jag och frågade hans ägare om det var okej om han fick följa med mig hem istället. Då sparar jag in lite tid samt att Oliver har sällskap i flera timmar och inte behöver vara ensam.

Jag snodde med mig Oliver hem

Han tyckte att det var jätte spännande men också lite läskigt att gå bort till mig. Många nya dofter och platser han inte sett tidigare (vad jag vet). Men han var väldigt glad idag. Väl hemma hos oss gick han och luktade då det förmodligen luktar väldigt mycket hund här. Efter ett tag så somnade han på golvet och just nu i skrivandets stund så sover han här i sängen bredvid mig.

Jag snodde med mig Oliver hem

Jag sov bara 5,5 timma inatt så jag hade gärna sovit en stund jag också. Men nu ska jag alldeles strax gå tillbaka med Oliver och sen ska jag hämta ett paket innan jag börjar med maten. Jag kan inte låta bli att bli rörd över det förtroendet som hundarnas ägare har för mig. Jag har bara träffat Olivers ägare två gånger och även om vi har kontakt efter varje promenad så är det stort av dom att ge mig den tilliten. Det gäller naturligtvis alla hundarnas ägare. De ger mig inte bara ansvaret för deras älskade vovve men jag har också nycklar till deras hem. Det gör mig så himla glad att det går så bra med alla hundarna.

Dela

2 Kommentarer

 1. 12 oktober, 2022 / 13:23

  Haha sötisen, hade också snott med mig honom, mysigt att ni fick lite extra tid tillsammans!

  • dixiwonderland
   Författare
   12 oktober, 2022 / 21:05

   Eller hur! Han är ju så galet söt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.