6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Bisou Caia Cosmetics nya parfym

Innehåller reklamlänkar för CaiaCosmetics.se
Bisou Caia Cosmetics nya parfym

Igår så släppte Caia sin nya parfym Bisou. På hemsidan skriver de att Bisou är en fräsch och djup parfym. Som fångar en sofistikerad essens genom sin harmoniska blandning av citrus, trä och blommor. Livliga noter av mandarin, kardemumma, svart te och patchouli skapar en doft som är fyllig och aromatisk med en frisk känsla.

Bisou Caia Cosmetics nya parfym

Detta är mer en kvällsparfym om jag har förstått det hela rätt. Den beskrivs som blommig, feminin och träig. Lite tyngre vilket gör att man kanske föredrar att ha den på en utekväll istället för till jobbet. Något som Caia alltid lyckas med i min mening är deras förpackningar. Jag tycker de är väldigt duktiga på att ta fram fina färger och designs som tilltalar en. Deras produkter är produkter som du vill ska synas i ditt hem.

Jag har aldrig testat någon av deras parfymer men som ni alla vet så är jag besatt av deras body butter som doftar himmelskt. Vet att den doften även finns som parfym. På hemsidan finns det än så länge en recension på parfymen som beskriver den som en vuxen parfym. Personen tycker att doften passar någon som är 30+. Just doft är så himla individuellt och som vi alla vet så kan en och samma parfym dofta helt annorlunda beroende på vem den sitter på.

Jag är väldigt dålig när det kommer till parfymer. Jag kan ingenting om noter och är ingen person som doftar på produkter som jag köper hem. Men även om jag inte är så insatt så uppskattar jag en riktigt fin doft. Och det roliga med parfymer är att man kan ha dom vid så många olika tillfällen. Doft är även ett av våra starkaste sinnen och vi kopplar ofta dofter till minnen. Vilka minnen hade du velat skapa med Bisou?

Du hittar parfymen här

3 Kommentarer

  1. 9 november, 2023 / 09:05

    Åååh, trevlig!! 🙂

  2. 9 november, 2023 / 15:34

    Jag har en av deras parfymer, fick den förra julkalendern 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.