1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Caia Cosmetics Silky Sensation Body Butter

Caia Cosmetics Silky Sensation Body Butter

När mamma var här och besökte oss i Söndags så hade hon med sig en present. Caia Cosmetics Silky Sensation Body Butter. Caia släpper så mycket produkter så jag visste faktiskt inte att de hade släppt body butter. Silky Sensation Body Butter har en god men stark doft. Är du känslig mot starka dofter så är detta tyvärr inte produkten för dig. Formulan är krämig men det bästa av allt är hur galet snabbt den absorberas in i huden utan att vara kladdig.

Caia Cosmetics Silky Sensation Body Butter
Caia Cosmetics Silky Sensation Body Butter

Ni vet att jag älskar mina lotions från Yves Rocher. Men jag måste faktiskt säga att Caias body butter är snäppet bättre. Just för att den absorberas så himla fort in i huden. Jag kan inte riktigt placera doften men det första som kommer till mig är sommarregn. Det finns en parfym från samma serie så jag skulle gissa på att de har samma doft. Är ni sugna på att testa denna så gör det! Kan varmt rekommendera den. Hoppas att de kommer släppa fler body butter i framtiden med andra goda dofter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.