5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna

Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna
Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna

Sommaren är en av de bästa årstiderna som vi har i Sverige. Jag är glad och tacksam över att jag har ett jobb som gör att jag är ute året runt i alla typer av väder. Men det är något speciellt med svensk sommar. Den varma vinden som smeker din kind. Doften av jordgubbar och skratten som ekar mellan klipporna.

Men jag vet att sommaren också innebär mycket ångest för många. Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna på min instagram från personer som önskar att de vågade åka och bada men som inte vågar. Hjärnspökena stoppar dom från att skapa underbara minnen med vänner och familj. Kanske är jag naiv men jag har aldrig brytt mig om hur alla andra på stranden ser ut när jag är där. Jag bryr mig inte om vad de gör, vilken färg deras badkläder har.

Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna

Livet är alldeles för kort för att låta hjärnspöken stoppa en. Trust me I know. Jag tycker det är jätte jobbigt att åka bil då jag är så himla rädd för att vi ska vara med i en bilolycka. Så ni kan ju tänka er ångesten jag har nu när vi ska bila ner till Gotland. En resa på 8 timmar inkl båtturen. Vi har alla saker som vi behöver jobba på hos oss själva. I mitt fall så behöver jag ignorera min rädsla för att kunna uppleva och skapa minnen. I många andras fall så är det att våga åka till stranden och bada. Du är fin precis som du är oavsett om du är smal eller tjock, lång eller kort. Det som spelar någon roll är hur vi är som människor. Hur vi ser ut har verkligen ingen betydelse och en sak är sann! Har du ett fint inre så kommer det spegla sig i ditt utseende.

Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna

Jag har börjat läsa boken Sol till Juni skriven av Linda Gustafsson. Det roliga är att det är Maries sons ex som har skrivit boken. Jag frågade om jag fick låna boken av Marie och den är så bra! Inte vad jag brukar läsa men då den utspelar sig Uddevalla som är grannstaden till Trollhättan så känns den så nära. Naturligtvis så kommer det en recension när jag har läst klart boken.

Jag har fått så mycket meddelanden de senaste dagarna

Vi hade en så himla skön stund ute på stranden idag. Jag behöver verkligen lära mig att koppla av. När vi var hos mamma igår så börjar jag klippa gräset. Jag kan verkligen inte sitta still. Och när vi kom hem från stranden idag så spelade jag in två videos som jag hoppas kunna hinna redigera klart innan vi åker. Jag vill få klart så mycket jobb som jag bara kan innan vi åker så att jag kan koncentrera mig på allt jobb som jag ska göra på Gotland. Är super stressad med andra ord men det kommer gå bra. Jag behöver bara komma ihåg att andas haha.

Dela

2 Kommentarer

 1. 21 juli, 2022 / 10:40

  Tyckte väl att det såg ut som Uddevalla på omslaget av boken. Får läsa den!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juli, 2022 / 10:50

   Ja det måste du 😀 Jag känner ju inte till de gator och platser som nämns i just Uddevalla men Trollhättan har också fått vara med på ett hörn 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.