0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Att jag nu är den personen som jag så länge har velat vara

Efter jobbet igår träffade jag min bestie och vi drog in till stan för att äta middag tillsammans. Tänk att mitt liv har förändrats så mycket på så kort tid. Jag har inte riktigt hunnit landa i de hela. Försöker fortfarande få tiden att räcka till. För mig är det väldigt svårt att inte kunna leverera på mina sociala medier som tidigare. I fem års tid bestämde jag själv när jag skulle göra något. Nu har jag ett schema att följa, arbetskamrater att ta hänsyn till och flera olika chefer över mig. Jag älskar dock mitt nya liv.

Jag älskar mitt nya jobb och jag har fortfarande inte fattat att jag nu är den personen som jag så länge har velat vara.

Jag har under många år hela tiden känt en stor press på mig själv för att jag inte är där många andra i min ålder är. Men som många av mina nära har sagt till mig, de personerna har förmodligen inte behövt gå igenom allt det som jag har fått gå igenom. Mitt psyke har inte varit redo förrän nu. Och jag märker en enorm skillnad på denna anställningen och mina tidigare. Den anställningen som jag har nu får mig att må bra. Jag känner hur jag växer som människa. Det är en enorm lättnad att inte behöva leva med den stressen som kommer när man är egenanställd. Inte behöva oroa sig över hur mycket samarbeten som kommer komma in eller vad för material som man ska skapa. Nu kommer pengarna in varje månad och jag vet varje dag vad mina uppgifter är och vad jag ska göra. Det har gjort att jag nu tycker det är så mycket roligare att arbeta med mina sociala medier.
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.