3   19
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Att bli självständig


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Nelly.com & Zalando.se

Jag får börja detta inlägget med att tacka alla er som har hört av er. Blir så himla glad av all kärlek som jag får. Var lite orolig över hur folk skulle reagera men det känns som att många har förståelse. 2015 så såg sociala medier helt annorlunda ut jämfört med hur det ser ut idag. Det är en såpass ny bransch vilket gör att saker förändras hela tiden. Jag har förändrats väldigt mycket under alla mina år online. När jag var 22 år så ville jag vara hemmafru. Jag hade inget driv och ingen önskan om att bli något. Idag är jag så långt ifrån den personen som jag kan komma. Jag vill vara stark, stå på mina egna två ben och klara mig själv. Jag vill aldrig vara beroende av en annan person. Även om jag och min sambo har delat på kostnaderna här hemma så har han alltid varit den som tjänat mest pengar.

Skor/Nike – Leggings/Zalando – Tröja/River Island – Väska/Michael Kors

Sen jag började intressera mig för aktier och även gick med i en av Sveriges största ekonomigrupper för kvinnor på facebook. Så har jag läst allt för mycket för att inte vilja trygga min egna framtid. Nu låter det kanske som att jag och min sambo ska gå skilda vägar men det ska vi verkligen inte. Om 20 dagar firar vi 11 år tillsammans och vi är på en så himla bra plats i vår relation. Naturligtvis så kommer det bli en stor förändring för hela familjen. Bonzo kommer bli mycket mer ensam än tidigare. Men nu när han är så gammal så han sover mest hela tiden. Sen kommer jag inte att arbeta heltid så de få dagarna som han är ensam under dagen så kommer Olivia hjälpa oss att ta ut honom.
Från att tidigare ha sprungit runt i ett ekorrhjul och konstant varit stressad över pengar så känner jag en sån enorm lättnad. Naturligtvis kommer det bli väldigt tufft på de nya jobbet då allt är nytt och man ska lära sig så himla mycket. Men jag kunde inte vara mer redo för detta! Jag har under en väldigt lång tid velat göra något annat. Jag vill utvecklas och känna att jag kommer framåt i livet. Och så har jag inte känt på flera år. Jag är rätt säker på att jag kommer kunna kombinera allt när jag väl har kommit in i mitt nya arbete. Just nu håller jag på att skapa så mycket material som jag bara kan så att jag kan tidsinställa när jag väl börjar jobba. Allt går om man vill och ligga på latsidan har aldrig varit min starka sida haha.
Dela

10 Kommentarer

 1. 8 oktober, 2019 / 13:49

  Kommer att sakna dina blogginlägg!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2019 / 17:15

   Gulle dig! Det kommer allt komma inlägg men inte lika regelbundet som tidigare. Blir mycket att ha ett deltidsjobb, hundar, blogg, youtube och 4 instagram konton + familjen och vännerna xD Men några inlägg kommer det komma 😀

 2. 8 oktober, 2019 / 20:36

  Vad roligt att du ska gå vidare med ett nytt jobb och stort grattis. Att tidsinställa blogginlägg i kombination med annat jobb funkar hur bra som helst. Önskar dig stort lycka till och du är grym! <3 Kramis

 3. 8 oktober, 2019 / 20:41

  Du är så klok vännen och jag tror du tänker helt rätt. Du är så redo för det här nu, hela förändringen och allt vad det kommer innebära och jag är så glad för din skull ska du veta!! Heja dig!! 😀 <3

 4. 8 oktober, 2019 / 22:40

  Åhh du är så grym Nathaline!! Du förtjänar verkligen detta jobbet och förstår att det måste kännas underbart! Ska bli så roligt att följa detta 😀 kram

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2019 / 17:13

   Åhh du är så himla gullig Ida! Blir alltid lika glad av dina kommentarer 😀

 5. 9 oktober, 2019 / 09:04

  Så skönt att du känner att du verkligen valt rätt. Smart att tidsinställa inlägg. Det gör jag med. Då behöver jag inte fundera över att skriva något när jag kanske egentligen inte har varken inspiration eller tid. Lycka till med nya jobbet! Det kommer gå superbra.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 oktober, 2019 / 17:12

   Det är skönt att man kan tidsinställa nu. Minns tiden då det inte gick xD Men jag tror att allt kommer lösa sig bra 😀 Tack så mycket 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.