9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Starta ett nytt kapitel i livet


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Åhlens.se

Igår blev det stort firande här hemma. Bestie kom och överraskade mig med blommor för att jag fick jobbet! Alltså på riktigt hur fin är hon inte?! Hon hade köpt några av mina favorit blommor (nejlikor) och buketten var så himla fin. Jag visade även upp de växterna som “hon hade köpt till mig i födelsedagspresent” haha. Och sen fick hon sina födelsedagspresenter. När vi var i Kungälv så gick jag in på Rituals där jag fick den bästa servicen som jag någonsin fått så jag var tvungen att köpa deras nya serie som heter The Ritual of Tsuru. Doftar verkligen spa och bestie blev super glad då hon älskar skönhetsprodukter. Jag bjöd på potatisgratäng, fläskfilé och svampsås. Naturligtvis serverades maten på mina fina tallrikar från Mateus. Super gott men så himla mättande så vi knappt orkade äta efterrätten som jag hade köpt till oss.
Idag var jag på mitt nya jobb och skrev kontrakt. Fick även träffa många av mina medarbetare och jag är så peppad inför det här. Jag har aldrig varit så här glad inför att börja på ett nytt jobb. Idag fick jag även se lite hur mitt schema kommer se ut framöver och jag tror inte det kommer vara några problem att kombinera det nya jobbet med mina sociala medier. Men jag kommer sätta mig själv först som jag har skrivit om tidigare. Är jag trött så måste jag tillåta mig själv att ta det lugnt istället för att skapa material till mina sociala medier. Jag börjar jobba nästa vecka och då ska jag arbeta heltid vilket kommer bli en stor förändring för mig. Även när jag har varit anställd tidigare så har jag aldrig jobbat 8 timmar per dag. Men jag ser det bara som en väldigt rolig utmaning. Förmodligen kommer jag däcka i sängen när jag kommer hem men det känns underbart att få starta ett nytt kapitel i livet. Vem trodde att mitt år som 29 åring skulle få en sån här stor vändning i livet.
Dela

8 Kommentarer

 1. 9 oktober, 2019 / 17:56

  Åh vad gulligt av din vän och vilken smarrig middag ni åt. Så roligt att du skrev på kontraktet idag och stort grattis igen till ditt nya jobb! <3 Kramis

 2. 9 oktober, 2019 / 18:03

  Ser fram emot att läsa om ditt nya jobb och din nya vardag sedan så småningom, när du vill blogga för att du har lust ^_^

  • dixiwonderland
   Författare
   14 oktober, 2019 / 17:52

   Va glad jag blir att du ser fram emot det 😀

 3. 9 oktober, 2019 / 21:10

  Åh låter ju som ett helt underbart firande!! Och så himla god mat och så vackra blommor! 😀 Så spännande med jobbet nästa vecka wiho!! Önskar dig ett stort lycka till<3

 4. 10 oktober, 2019 / 11:12

  Lycka till nu, jag håller tummarna för dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.