1   25
3   31
3   33
1   41
3   37
4   48
0   28
5   29

Ärligt talat så tycker jag det är riktigt svårt att veta hur man ska klä sig

Abela Burnout Dress / Abela Burnout Dress / Jdytrick Treats Off Shoulder Dress

Ärligt talat så tycker jag det är riktigt svårt att veta hur man ska klä sig. Ena stunden kan jag gå runt i klänning och i nästa springer jag runt i leggings och en stor hoodie. Nu får sommaren ärligt talat ta och sätta fart för det är bara 3-4 månader kvar innan September är här! Vi har faktiskt inga sommarplaner i år. Resan till Norge blir inte av som det ser ut nu. Men vi kanske kan åka iväg någonstans här hemma istället.

Flounce Shoulder Dress / Everyday Back Focus Dress / Flouncy Frill Dress

Denna sommaren hoppas jag att vi inte får ett grillförbud som vi fick förra sommaren. Detta är rätt galet men jag och min sambo har endast grillat tillsammans en gång på en engångsgrill. Förhoppningsvis så ska det bli ändring på det nu i sommar. Skulle vara så mysigt att göra utflykter med Bonzo och verkligen ta vara på de fina sommardagarna.

Sweet Print Dress / Gingham Bardot Playsuit / Long Sleeve Frill Dress

Har ni några planer nu i sommar som ni vill dela med er av? Någon festival eller resa som ni längtar efter? Det jag hoppas mest på med denna sommaren är att vi kan få njuta av min sambos semester. Förra sommaren var riktigt jobbig då min sambo förlorade sitt jobb mitt under semestern. Allt löste sig men såna tunga nyheter vill man inte ha under semestern.

Min senaste vlogg

Dela

14 Kommentarer

 1. 22 maj, 2019 / 09:14

  Håller med dig att det är svårt med klädsel just nu. Hoppas att vi slipper grillförbud och har ännu inga speciella planer inför sommaren. Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:50

   Ja det är inte lätt när vädret skiftar så mycket :/

 2. 22 maj, 2019 / 10:04

  Hoppas ni får en fin sommar! Jag ser fram emot att göra ingenting, bara finnas i min trädgård. Nästa år kanske vi reser och planerar mer!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:47

   Men hur härligt är det inte att ha en egen trädgård att njuta av hela sommaren? 😀 Inte alls avundsjuk 😉

 3. 22 maj, 2019 / 11:45

  Det blir lite teater och sen jobba i trädgårde. Cykla och springa och läsa böcker!

 4. 22 maj, 2019 / 14:00

  Håller verkligen med dig i din tanke! Det är så himla svårt med kläder tycker jag, och vädret varierar ju så himla mycket! :’D Vill ha sommar året runt så man kan gå i antingen shorts, kjol eller klänning varje dag! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:46

   Jag hade aldrig velat det för jag älskar hösten 😀 Men nu är det sommar så då får sommar värmen se till att komma den också!

 5. 22 maj, 2019 / 15:02

  Jag har jättesvårt att veta hur jag ska klä mig. Har så mycket kläder men ändå så få haha! 😀 Sommarklänningar är något jag borde satsa på! Kramar <3

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2019 / 10:45

   Ja nu har det varit kyligt ett bra tag faktiskt 🙁 Hoppas att sommarvärmen kommer snart!

 6. 22 maj, 2019 / 15:35

  Håller verkligen med dig, galet svårt!! Hur som helst så var alla dessa sjukt snygga ❤️

 7. 24 maj, 2019 / 11:41

  Underbara klänningar, så fina allihop! Dock har jag köpstopp nu så får bara titta, haha x) Shoppat alldeles för mkt lately så nu får det räcka alltså, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.