15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Min nya telefon Huawei p20 Pro som jag idag har skickat tillbaka

I Lördags åkte vi iväg på äventyr i Kungälv. Kungälv liger strax utanför Göteborg för er som inte vet. Vi testade Bastard Burgers och sen åkte vi även till Kungälvs Gardencenter där jag köpte nya familjemedlemmar. Jag visar även upp min nya mobil Huawei p20 Pro som jag idag har skickat tillbaka…

Jag upptäckte nämligen två problem med mobilen. Det första var att varje gång jag fick en notis så var det en kinesisk röst som började prata. Grymt irriterande med tanke på att jag får ca 150 notiser per dag. Sen upptäckte jag att mina bilder på instastories blev inzoomade när jag laddade upp dom. Detta gjorde att jag inte kunde använda de verktygen som jag har betalat pengar för eftersom att det bara såg konstigt ut. Förutom detta så blev även andra personers bilder inzoomade vilket gjorde att jag inte kunde se vad folk skrev om de satte testen långt ut i kanten.

Men som om inte detta vore nog så släpptes nyheten igår att Android kommer avsluta sitt samarbete med Huawei. Detta betyder att all support kommer att sluta existera. Man kommer inte kunna uppdatera sina appar. Och jag betalar inte 6000 kronor för en telefon som bara kommer kunna fungera i 6 månader för mig. Så därför åker telefonen tillbaka. Nu har jag beställt en ny telefon som förhoppningsvis kommer innan veckans slut.


Annars så har det varit en lång dag. Min sambo väckte mig när han skulle till jobbet för Bonzo ville ut. Så det var bara att ta ut hundarna klockan 05:50. Ronja var inte alls glad över att gå ut så tidigt men lika bra att ta dom samtidigt. Sen vid 09:30 så gick jag in till stan för att hämta våra nya nycklar och hämta ut ett paket. Träffade fina Amelie utanför kontoret. Blir alltid lika glad när jag ser henne. Sen iväg till Cleo och Thelma som blev så glada av att se mig. Det är över en vecka sedan sen jag hade dom så vi hade en mysig promenad tillsammans. Sen hem för att återigen ta ut Bonzo och Ronja. Nu väntar städning och sen ska jag sätta mig och arbeta framför fjärde säsongen av Lucifer.

Snygga sommarklänningar / Min senaste växtvideo

Dela

12 Kommentarer

 1. 21 maj, 2019 / 19:40

  Vad tradigt att höra om mobilen :/

 2. 21 maj, 2019 / 20:35

  Nej så tråkigt att det var så mycket som krånglade med telefonen 🙁 vad har su köpt för någon istället? 🙂

 3. 21 maj, 2019 / 22:57

  Men åh vad irriterande med mobilen!!! Hoppas nästa kommer bli bättre <3

 4. 22 maj, 2019 / 08:20

  Nej vad tråkigt med telefonen! Förstår verkligen heeelt att den åkte tillbaka!! Vad blev det nu för något?? =) kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 maj, 2019 / 08:38

   Visar i eftermiddag vilken det blev 😉

 5. Emelie
  24 maj, 2019 / 07:08

  Herregud vad du tjatar, de tar ju aldrig slut! 😩😩😩😩😩😵😵😵

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2019 / 08:41

   Vore ju väldigt konstigt om jag var tyst på min blogg eller hur 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.