3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Årets första fotografering 2021

Detta inlägget är reklam för mitt företag Wondersbydixi
Årets första fotografering 2021

Vi fick snö förra veckan. Jag var som ett litet barn och bara skrek av lycka när jag såg det vita täcket. Som jag längtat! Det finns inget vackrare än att se träden täckta av snö. Jag älskar att fotografera snö och frost. Speciellt om solen skiner. Det är magi. Så när vi fick snö så skickade jag iväg ett meddelande till Madeleine och sa att vi måste ha en fotografering!

Årets första fotografering

Jag träffade Madeleine och Eros första gången på Arkens Zoo. Vi var där för att handla något till Bonzo och där stod den finaste valpen ni kan tänka er. Hundälskare som jag är så var jag tvungen att gå fram för att fråga om jag fick klappa, vilket jag fick. Och sen stod vi kvar jag vet inte hur länge och pratade. Idag är Eros 10 månader gammal och helt magiskt vacker. Han är en Bordercollie. Först trodde jag att han var en Australian Shepherd då hans färger är rätt ovanliga för en Bordercollie. Men visst är han vacker!

Årets första fotografering 2021
Årets första fotografering 2021

Att fotografera djur är inte alltid så enkelt. Och att fotografera en glad valp som får se snö för första gången kan göra det hela ännu svårare. Men det gick otroligt bra. För mig är det viktigt att djuret som jag fotograferar behandlas som ett djur. Man kan inte förvänta sig att de ska förstå varför de är där. Man får ställa dom på önskad plats, fotografera och om de går iväg så är det okej. Då tar vi en liten paus och sen så försöker vi igen. Det ska vara en positiv upplevelse.

Sen Bonzo somnade in så har fotografier fått en helt ny betydelse för mig. Jag kommer aldrig mer kunna ta en ny bild på honom. De bilderna som jag har, det är de enda. Därför känns det så bra i hjärtat att kunna hjälpa någon annan att få fina bilder på sin älskling som de kan ha resten av sitt liv. Alla djurägare borde investera i en riktigt fotografering med sina djur. Dom bilderna kommer betyda allt den dagen de inte finns med oss längre.

Denna bilden visar verkligen Eros personlighet.
Lekfull, fokuserad och pricksäker.

Jag kunde inte vara mer nöjd med årets första fotografering. Vi hade en så himla fin dag tillsammans. Nu hoppas jag att det blir betydligt fler fotograferingar detta året jämfört med förra. Fördelen för mig är att jag alltid fotograferar utomhus. Då har man möjlighet att hålla avstånd.


Är du också intresserad av att boka en fotografering med mig? Jag inriktar mig på fotograferingar som sker ute i naturen med naturligt ljus. Har några favoritställen här i Trollhättan och tillsammans är jag säker på att vi kan skapa magi tillsammans. Jag fotograferar allt från husdjur, par, familjefotograferingar men gör också fotograferingar åt företag. Alla mina fotograferingar har ett startpris på 3000 kronor. Sen kan den summan variera beroende på vad det är för typ av fotografering som vi ska göra. Är du intresserad så maila mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till FOTO.

Dela

10 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  15 januari, 2021 / 15:55

  Så fina bilder ❤️ Vilken lyckad fotografering 🥰

 2. 15 januari, 2021 / 20:13

  Wow vilka bilder! Och vilken söt hund!!

 3. 15 januari, 2021 / 20:51

  Alltså du är så himla duktig Nathaline! Fantastiska bilder och jag förstår att du känner att det är extra betydelsefullt med bilder nu <3 Hoppas du får massa fotograferingar i år!

 4. 18 januari, 2021 / 16:00

  Älskar bilderna 😀 Du är SÅÅÅ duktig med kameran!

 5. 19 januari, 2021 / 18:21

  sååå fina bilder! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.