1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Ändrade planer

Ändrade planer

Så igår kväll så blev det ändrade planer här hemma. Tanken var att jag idag skulle till min frisör och bli sommarfin. Men jag blev tvungen att avboka den tiden då min sambo behöver åka och göra Covid test. Feber, torrhosta och trötthet är de vanligaste symptomen och han har hostan. Enligt 1177 så står det ”Enligt folkhälsomyndigheten ska bara den som har symptom isolera sig samt testa sig så fort som möjligt. Övriga familjemedlemmar bör vara extra uppmärksamma på symptom, samt iaktta stor försiktighet och följa övriga rekommendationer.” Så egentligen behövde jag inte avboka min tid då jag inte har någon symptom men naturligtvis så gör jag det. Jag vill inte ta några risker och med tanke på hur läget ser ut så är det bättre att ta de säkra före det osäkra.

Så nu kommer vi sitta isolerade i lägenheten tills han får svar. Så tråkigt då jag hade så mycket roligt planerat denna veckan. Min mamma ska flytta om mindre än en månad så imorgon var tanken att vi skulle måla om hennes möbler tillsammans. Och på Torsdag skulle bestie hit. Har vi tur så får han svar snabbt men det stod att det kunde ta mellan 1-5 dagar. Det kan också vara så att han har astma vilket är vanligt när man är allergiker. Vi får helt enkelt se.

Ändrade planer
Nu blir det mer studier

Jag har hunnit studera en hel del idag. Håller på att plugga in namnen på olika verktyg och sen är det dags för min fjärde hemläxa som handlar om stick och tråd. Här kan ni se min senaste hemläxa som jag gjorde och fick godkänt på. Är så glad att det går så bra med utbildningen. Kan säga att denna utbildningen har enligt mig väldigt många brister. Det är dålig information och man får sitta och googla väldigt mycket. Som tur är finns det fler än jag som har bloggat om sin floristutbildning så att jag kan ta hjälp av deras inlägg.

Dela

8 Kommentarer

 1. 4 maj, 2021 / 12:58

  Åh så tråkigt när man får ställa om planerna, men hoppas han får svar snabbt och att det är negativt! Skulle gjort likadant ifall om min sambo väntade in svar, så man slipper utsätta andra för onödig risk innan man säkert vet. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 maj, 2021 / 09:47

   Jag blev faktiskt förvånad för min mamma sa att jag måste ställa in klipptiden just för att om han är smittad så är det stor chans att jag också är det. Har dock ingen symptom. Men sen när jag googlade så stod det att jag bara skulle vara extra uppmärksam. Men vi har ingen fotografering inplanerad och naturligtvis så tar jag mitt ansvar genom att avboka min frisör tid. Håret finns ju kvar och även så min frisör 😅 Får bara vänta lite längre.

 2. 4 maj, 2021 / 16:36

  Jättebra att du avbokade din tid! Väldigt ansvarsfullt!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 maj, 2021 / 09:47

   Vill vi få ett stopp på detta så måste vi alla ta vårt ansvar 🙂

 3. 4 maj, 2021 / 18:18

  Så kul att det går bra för dig i skolan 🙂

 4. 4 maj, 2021 / 20:07

  såå fina bilder! låter klokt att även du stanna hemma för säkerhetsskull 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 maj, 2021 / 09:48

   Att bli fin i håret är det inte värt om jag skulle smitta ner en massa personer samtidigt. Nu har inte jag någon symptom men man vill ju inte riskera något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.