2   30
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28

Amerikanska Pannkakor

amerikanska pannkakor med grädde, sylt och nutella

Måndag, ny vecka som startas med en pang frukost. Men jag ska erkänna och säga att jag är väldigt seg idag. Vi la oss sent igår natt då vi började se andra säsongen av Carbon Altered. Andra säsongen är så mycket bättre än den första! Men Bonzo ville ut redan fem timmar efter att vi hade lagt oss och sen la jag mig när vi kom hem igen vilket fuckar upp morgonen för mig.

Det blev amerikanska pannkakor till frukost idag.

Jag älskar amerikanska pannkakor men av någon anledning så har jag aldrig gjort det tidigare. Så gott men började må lite illa där på slutet haha. Receptet hittar ni här. Resten av dagen ska jag spendera med att gå igenom växterna, städa och förhoppningsvis spela in en ny video om produkterna jag väntar på kommer idag. Det är anledningen till varför det inte kom någon video igår.

amerikanska pannkakor med grädde, sylt och nutella

Sen händer det saker i mitt privat liv som gör att jag inte riktigt har orken just nu. Det är verkligen en av de svåraste punkterna med att ha det jobbet som jag har. När allt inte är på topp och man ska leverera så är det tusen gånger svårare när ens liv också är ens jobb. Jag tror inte många förstår hur psykiskt påfrestande det är. Men nu ska jag ta och sätta igång med allt som ska göras. Hoppas att ni får en fin dag.

Dela

10 Kommentarer

 1. I
  2 mars, 2020 / 12:03

  Jobbar du kvar på det nya jobbet du fick? 🙂

 2. 2 mars, 2020 / 12:08

  Åh vilken smarrig frukost och hoppas att du snart mår bättre! <3 Kramis

 3. 2 mars, 2020 / 12:33

  Hej, ohh vad gott och extra gott med nutella på, nom nom =D. Tänkte på en grej, jag har bara funderat lite på varför du inte besöker mig längre? Vi var ju så flitiga hos varandra?

  • dixiwonderland
   Författare
   2 mars, 2020 / 22:36

   Som jag skrev i inlägget så mår jag inte speciellt bra just nu. Har inte varit inne på bloggen sen i Fredags förmiddag. Jag svarar på kommentarer/läser bloggar när jag har tid vilket jag inte har speciellt mycket av.

 4. 2 mars, 2020 / 16:37

  Så smarrigt!! 🙂 Men åh ja, vad jag känner igen det där när man själv är i obalans privat och så har med det jobb man har där det är en sån stor del och orken är så viktig för vad man presterar. Jag hoppas att dagen har blivit bra iaf :*

 5. 3 mars, 2020 / 09:40

  Men dröm.. Gud så gott 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.