9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Veckans mest populära fråga

Hej! Ursäkta för knäppa frågor men jag har inte hängt med på bloggen nu på ett tag. Alltså har du slutat på det jobb du började på och du ska fortsätta blogga? Varför slutade du isf? Kul hur som helst att se att det dykt upp nya inlägg under tiden jag inte hängde med här. //Lisa

Detta är absolut inget illa menat mot personen som skrev detta. Men nu är det tredje dagen i rad som jag får exakt samma fråga så därför väljer jag att göra ett inlägg så jag förhoppningsvis inte får exakt samma fråga imorgon också. Jag gjorde en video för 3 veckor sedan där jag förklarade precis allt kring detta så ni får gärna se den så får ni ert svar. Har ni ytterligare frågor så ställ det i kommentarsfältet så svarar jag där.

Jag kan säga att jag är så himla glad över att jag inte jobbar kvar där. När jag började jobba så låg min mamma på hjärtintensiven och vi visste inte om hon skulle överleva. Detta visste min chef om men jag fick aldrig något stöd under tiden som jag var där. Sen att det var en helt ny bransch samt att jag inte hade varit anställd på 5 års tid verkade de inte heller tas någon hänsyn till. När jag frågade min chef (detta var när jag bara hade varit där i 2 veckor) om han hade pikat mig då jag råkade missuppfatta en situation så svarade han mig “Men jag pratade väl inte med dig?” Alltså vem svarar en nyanställd på de sättet eller anställda överhuvudtaget? Som chef ska man vara den personen som personalen kan vända sig till om något är fel och det är ju rätt uppenbart att så inte var fallet för mig. Som ni kanske förstår så mår jag så mycket bättre av att inte vara där. Och nu sen Ronja gick bort så har vi bestämt att jag ska vara hemma med Bonzo. Sen vet man aldrig vad som sker i framtiden men just nu älskar jag att få arbeta heltid med mina företag igen.

Dela

4 Kommentarer

 1. 13 februari, 2020 / 09:17

  skönt att det känns bra att du inte jobbar kvar

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2020 / 11:50

   Ja det känns jätte bra faktiskt 😀 Mår så mycket bättre psykiskt.

 2. Lisa
  13 februari, 2020 / 10:07

  Men hur tusan kan man bara säga upp folk utan nån riktig anledning? Skönt ändå att du mår bra och att du är nöjd med tillvaron.

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2020 / 11:46

   Jag gråter inga tårar om vi säger så 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.