16   29
2   18
2   22
2   21
4   39
5   29
4   31
6   29

Hjärnan hinner inte riktigt med förändringarna

Innehåller reklamlänkar för Aimn.se & Bubbleroom.se
Hjärnan hinner inte riktigt med förändringarna

Sneakers – Skopunkten | Leggings – Aimn | Tröja – HM (liknande här) | Väska – Louis Vuitton | Keps – New Era

Hur kan hela September ha passerat? Jag fattar inte vart dagarna tar vägen för allt går så himla fort. Imorgon är det bara en vecka kvar tills min födelsedagsmånad drar igång och det är hela 7 kalas som jag ska ha. Mycket roligt att se fram emot med andra ord. Nu hoppas jag bara att jag lyckas hålla mig frisk då jag alltid blir sjuk sista veckan i September.

Träningen går som alltid riktigt bra. Jag har slarvat med att räkna mina kalorier men nu är jag back on track. Problemet är att vi behöver köpa fler matlådor. Vi har bara 7 st vilket inte är tillräckligt. Jag hade velat ha minst 20 st så att jag alltid har matlådor. Men det får bli en tripp till Ikea och köpa fler nu någon dag. Så länge jag har mina matlådor så sköter jag kosten exemplariskt.

Säljer allt jag äger och har

Idag har jag även skickat iväg hela 5 designer väskor som jag sålde nu i helgen. Det känns jätte konstigt att gå från 9 väskor till bara 4. Men i samband med att jag går ner i vikt så säger jag inte bara hejdå till mina extra kilon utan också mitt gamla jag. Jag vill inte vara kvar i det förflutna utan blicka framåt. Jag kommer även sälja alla mina vinterjackor förutom en. Den har jag aldrig använt för den har alltid varit för liten fram tills nu.

Hjärnan hinner inte riktigt med förändringarna

Det känns lite som terapi att sälja och bli av med allt de gamla. Att göra hela denna livsförändringen påverkar en väldigt mycket mentalt också. Hjärnan hinner inte riktigt med förändringarna som kroppen gör. Kanske är det därför som de säger att man ska gå ner i vikt långsamt. Det är inte bara kroppen som behöver hänga med utan även ens psyke. För det är inte bara ens fysiska utseende som förändras, allt förändras. Hur jag ser på mig själv, mina relationer och mina framtidsdrömmar.

Hjärnan hinner inte riktigt med förändringarna

Men livet just nu kunde inte vara bättre. Eller jo, mer pengar hade jag aldrig tackat nej till. Men jag är så glad över att vara på den platsen där jag befinner mig just nu i mitt liv. De sista åren i vår förra lägenhet så mådde jag väldigt dåligt just för att jag kände att jag aldrig tog mig framåt i livet. Nu bor vi i vår drömlägenhet, Johan börjar snart sitt nya jobb och jag kommer ”snart” ha den kroppen som jag alltid drömt om. Alla pusselbitar börjar falla på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.