0   3
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

24% av vinsten går till kampen mot barncancer


Detta inlägget är ett annonssamarbete med bravebrace.com

Visste ni att det bara är 44 dagar kvar till Julafton? Jag tycker det känns som en evighet för jag vill börja julpynta NU! Men eftersom att jag ska ha Vlogmas i år så måste jag vänta. Det är riktigt svårt, speciellt när alla butiker har börjat få in så mycket julsaker. En sak som nästan är klar det är julklapparna. Jag har aldrig varit så här snabb när det kommer till julklapparna tidigare men i år var jag verkligen ute i god tid.

24% av vinsten går till kampen mot barncancer

Om ni inte har varit lika snabba som jag så vill jag tipsa om Bravebrace. De är ett av Sveriges största armbandsleverantör. Säljer både till privatkunder och företag med bästa kvalitén på armbanden. Något som jag tyckte var så himla fint av Bravebrace är att hela 24% av vinsten går till kampen mot barncancer. Jag vet inget företag som är så generöst när det kommer till att skänka pengar till välgörenhet. Det tycker jag gör dom till en väldigt fin julklapp. Tänk att få ett fint armband men också en lapp där det står att tack vare att du fick detta armbandet så har en pengar skänkts till kampen mot barncancer.

Snabba leveranser då varje order skickas inom 24 timmar.
Alla smyckena är designade i Sverige och gjorda i riktigt bra kvalité.

Mina smycken har väldigt stor betydelse för mig. Det är en av de få sakerna som har sentimental värde för mig. Det kanske låter konstigt men på något sätt så känns det som att jag har personen närmare mig när jag bär ett smycke som jag fått från en vän eller familjemedlem. Och det är inte bara julen som närmare sig utan även Black Friday. Därför får ni 20% rabatt på er beställning med koden BF.

14 Kommentarer

 1. 10 november, 2018 / 16:41

  Så bra grej att en viss del går till välgörande ändamål. 🙂 Fint! Nu har jag skrivit ett inlägg om en motgång/problem och mina tankar runt det. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   11 november, 2018 / 13:17

   Jag tycker det är jätte fint och det gör även armbanden mer speciella 🙂

 2. 10 november, 2018 / 17:37

  Men åh så fint!!

 3. 11 november, 2018 / 07:09

  Så söta armband och jag längtar med efter jul och julpynt! 😍

 4. 11 november, 2018 / 08:54

  Så fint!!

 5. 11 november, 2018 / 17:16

  Vilken himla fin sak, och armbanden är verkligen fina! <3

 6. 11 november, 2018 / 20:57

  älskar när fina saker går till något bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.